fredag den 9. juli 2010

Armbånd i sæl med broderede knapper

Jeg har tilmeldt mig www.amio.dk og skal have lavet en butik dér. Her ser I de seneste armbånd lavet i sælskind - dem har jeg tænkt mig at lægge i butikken sammen med strikkede filtede tasker, syede kosmetikpunge, på sigt smykker lavet i 999S - og hvad jeg ellers kan finde på. Er bare lidt i tvivl om hvad armbåndene skal koste?!

I øvrigt er knappen I ser lige nedenfor "hjemme-broderet", ligesom de to andre broderede knapper. Den store turkise sten er en howlit, resten er knapper fra glasset på hylden :-) Armbåndene lukkes alle med (skjult tryklås).

... og den rynkede arm er min ;-)

3 kommentarer:

Anja - Mosskov design sagde ...

Jeg synes de er super fede dine armbånd og dejligt at du bliver at finde på amio. Jeg har ikke den fjerneste ide om hvad sælskind koster og jeg selv er lidt af en nærig-per, men jeg tænker at jeg godt ville give omkring 200-250kr for sådan....(nu må du ikke blive fornærmet hvis det er alt for lidt!) De er virkelig flotte.

Mette Lykke sagde ...

Uh du kan tro jeg køber et når de kommer til salg er dydt forelsket.

KirstenK sagde ...

Aj, hvor er de fine de armbånd der...held og lykke med butikken på Amio...Armbåndene skal hurtigt blive solgt, de er superskønne!