mandag den 27. oktober 2014

Dyb koncentration og stor glæde

Jeg har netop afholdt de første to workshops udi glassets fascinerende verden her i weekenden. Der blev arbejdet med stor entusiasme, fordybelse og glæde; og meget koncentreret  
Man kan næsten "høre" koncentrationen... :-)Der tænkes og processen nydes
klar til ovnen
et lille kattefad klar til ovnen
Det var samtidig rigtig hyggeligt, og flere af deltagerne har valgt at melde sig til endnu engang. Og det kan jeg godt forstå. At arbejde med glasset er virkelig dragende og udfordrende – på den gode måde. Nogle af de ting der blev kreeret ér brændt, bl.a. juletræerne og fisken her...

De færdige juletræer
Ti fisk - den ene i fuld fart :-)
...andet ligger i ovnen lige nu, og det sidste bliver brændt de følgende dage.

Det har været en virkelig fornøjelse og jeg nyder i dén grad, at give ud af dét jeg efterhånden har lært og tilegnet mig af viden og kunnen.

4 kommentarer:

dqpage sagde ...

Glas er et unikt og meget spændende materiale at arbejde i. Jeg gik en periode på kursus her i Aalborg, og det var rigtig sjovt at prøve kræfter med. Det trækker i mig, når jeg ser fotos fra din første workshop. Jeg ville rigtig gerne deltage - men der er vist en anelse langt ;o)

Frøken Lyngsø sagde ...

Hvor ser det godt ud! Jeg lavede en masse glaskunst da jeg gik på efterskole for år tilbage og det var fantastisk at se, hvordan glasstumper kunne blive til smuk kunst!

Elena - Cupcake By Me sagde ...

Super smarte ting I fik lavet! Ser så hyggeligt ud :o)

Pernille sagde ...

Det er også bare superspændende :)