mandag den 3. august 2015

Livet i overhalingsbanen

Når livet kører i høj fart i overhalingsbanen, må ting sorteres fra. Én af de ting har været bloggen - den har til gengæld ligget HELT stille. Måske skulle jeg starte langsomt op igen? Jeg sluttede med trolleungens bryllup i maj, hvor I kunne se, at maven var NOGET oppustet. Den er ikke blevet mindre skulle jeg hilse at sige ;-) og terminen er liiige om hjørnet…


Mormor og morfar tager til Danmark på torsdag - vi glæder os til at se den lille purk. Sara skriver selv lidt om det på hendes blog, hvis I er interesserede. Og her viser hun forskellige ting jeg har lavet til purken, bl.a. pusletaske, babynest og ammepude.

Hun var lige hjemme på ferie i 14 dage, og den stod på sejlads, sejlads og så lige lidt sejlads…


FLYTNING AF BUTIK OG VÆRKSTED
Noget af dét jeg har haft forrygende travlt med er flytning af værksted og butik. Jeg er flyttet fra de billige lokaler i alleryderste kant af byen til midt-byen - og HOLD NU OP en forandring. Mere plads og luft og mange flere kunder!
Der hører fuld kælder til huset, og huset indeholder også en 3-vær. lejlighed som jeg har lejet ud.
Det er min medhjælper, der har lejet den, så hun har meget kort til arbejde nu. Lige nu knokler jeg for at få opbygget et lille lager af varer, når nu jeg skal være væk 3 uger. Men hver gang ovnen er færdig, bliver den rippet. Luksusproblem, men alligevel … hmmm…
Jeg har postet lidt billeder af nogle af tingene på Instagram. I er også velkomne til at kigge ind på Dooit Designs facebookside, hvor der ligger billeder. Profilen er åben for alle, også selvom du ikke selv er på Facebook.

YNGSTE TROLLEUNGE
Den yngste trolleunge er hjemme på ferie lige nu – og hun er noget modsætningsfyldt! Det ene øjeblik er hun på rensdyrjagt og kommer hjem med dyr……det næste øjeblik sidder hun i sofaen og hækler babyting, laver opskrift og poster det på hendes nye hækleblog!

Nå, nu skal jeg på arbejde… Èn af dagene får I et indlæg om 46 FDFere fra Hvidovre, som var på besøg i min have, og hvor de blev udfordret med at skære i rensdyrtakker. Kors, 46 mennesker fylder MEGET, men sjovt var det.

JA, der er SÅ meget jeg kunne fortælle om, men ting tager tid, og det er ikke det jeg har haft mest af det sidste halve år. Nogen der ved, hvordan man gror nye arme, og får 48 timer i døgnet?? Så hører jeg gerne fra jer ;-)

7 kommentarer:

randiglensbo.dk sagde ...

Sikke en flot mave! Jeg har været inde på din datters blog og nyde synet af de skønne ting, du har lavet til babyen - det er så fint det hele :-)

dqpage sagde ...

Jeg vil glæde mig til at høre meget mere fra din blog ;o) - jeg har tænkt på dig - og på om I mon ikke havde noget bedre sommervejr, end det vi har set her i syd-dk.
Spændende, spændende med Saras baby. Hvor er det bare dejligt for dem / jer.
Og også super spændende med din butik. Jeg ville ønske jeg lige kunne smutte forbi og kigge nærmere på den. Luksusproblem? fantastisk !
Jeg må lige finde dig på IG.
hilsen Mona

Sylvia sagde ...

Velkommen tilbake.
Og du har da brukt tiden til mange viktige ting.
og snart blir du også bestemor!
Så er det nok DET du poster neste gang.
Jeg gleder meg!

Anonym sagde ...

Så smukke billeder :)

Randi B. Jensen sagde ...

Din butik ser bare flot og indbydende ud - jeg sad lige og tænkte, om du mon selv havde lavet alle de ting, du sælger eller om du har noget i kommission - men kan forstå, det hele er din egen produktion :)
Tro endelig ikke, der bliver mere tid at give af, når du bliver mormor - du har allerede lavet så fine ting til Sara/den lille gut - du kan slet ikke lade være, når først han er her :)
Held og lykke med det hele - husk nu at passe på dig, midt i det hele.

Annes indfald sagde ...

Så dejlige omgivelser du har fået. Og flere kunder.... Succes! Det glæder mig.
Jeg hørte om din fine butik fra min blogveninde, der er på visit tæt på Nuuk.
Så sad jeg misundelig i DK og nød billederne...
Flot profil trolleungen har fået... det er bare så spændende med lille-ny.
God tur til DK...

Gitte sagde ...

Dejlige billeder - meget fin butik.