tirsdag den 30. marts 2010

Forår - ny frakke

I anledning af foråret kom min nye frakke, som jeg fik til jul frem. Jeg er helt vild med den. Er den ikke bare flot?
Det sjove er, at jeg tror jeg vi have det rigtig fint med at gå med den i København. Men her?... hmmm... jeg føler mig, som et fastelavnsris på ben, når jeg har den på. Dén følelse vil jeg ikke finde mig i, og den lægges nu på hylden.
Jeg elsker farver og går altid i stærke farver - især turkis er min absolutte favorit. Men her i Nuuk er alt i gadebilledet gråt, sort og så er der også lidt sort ind imellem. Hvad er der galt i at bære farver?
Vi har lige været i Caribien og ALLE er klædt i klare, smukke, skarpe farver. Det var SÅ påfaldende, da vi på vej hjem mellemlandede i Tyskland. Straks var indtrykket jeg mødte allerede i lufthavnen: sort, grå og atter grå. Hvor ér det bare kedeligt.
Prøv lige at se de knapper - smukke!

2 kommentarer:

Irene sagde ...

Helt fantastisk smuk frakke!

Dortheivalo sagde ...

Det samme siger jeg: " helt fantastisk smuk jakke". Det er godt nok synd, hvis du smider den ind i bunden af skabet igen, for der hører den da bestemt ikke hjemme, hvis du spørger mig. Måske skal du bare vænne dig til at have lidt mere farve på end gennemsnittet og tør du er der garantrisse nogen som følger trop.. men jeg kender bestemt godt fornemmelsen.