onsdag den 24. marts 2010

Richard Gere under forvandling

LPen med soundtracket fra "American Gigolo" med Richard Gere (1965) kom en tur i ovnen, blev bearbejdet lidt og endte som denne smukke skål. Glæder mig til at glæde en ven med den.Yndlingspladen fra min grønne ungdom "Cha cha cha" med Anne Linnet fra 1982 fik også en tur...


...og Erik Grip & Jens Christensens "200gram blandet" fra 1981 måtte også stå for. Så gør de da lidt gavn - ingen har jo glæde af dem, når de står på loftet i den gamle ølkasse af træ.
4 kommentarer:

Mette sagde ...

Hej

Jeg er først for nylig stødt på din side, men er ret betaget af hvad du laver... Især især især disse fuldstændig fantastiske skåle af gamle lp'er...

Må man spørge hvordan du har gjort? Eller er det en firmahemmelighed?

Glæder mig til flere spændende input i fremtiden :)

Hilsen

Mette

Fru Olsen sagde ...

Hej Mette. Tak for det. Jeg vil jævnligt lægge nyt på, så du må kigge inde en gang imellem. Firmahemmelighed... hmm... nej, som sagt er det en tur på en bageplade (husk bagepapir) 2-4 min. i en 130 gr. varm ovn. Så er det ellers ud i et snuptag, og du kan forme pladen, men pas på fingrene - den er varm! Formgivningen kan evt. gøres indeni eller ovenpå en omvendt skål, bageform eller lignende. Men det skal gå stærkt, da den hurtigt køler af. Men bliver den ikke, som du lige havde forestillet dig, så giver du den bare en tur til.

Mette sagde ...

Mange tak for svaret :)

Jeg har lige ringet til mine forældre og fået et par aflagte lp'er og ep'er fra dem, så skal det da helt sikkert prøves :)

Frujensensunikum sagde ...

Virkelig skøn blog du har lavet fra det dejlige Grønland godt krydret med de mange flotte ting du fremstiller....vil kigge ind til dig jævnligt:)