mandag den 18. april 2011

At sige som et æsel...

Hvor er det skønt, at have ferie - dog er det svært, at have haft travlt og været presset så længe, og så pludselig, så stopper toget. Jeg vil gerne lave en masse, men energien er brugt. Jeg har svært ved at acceptere, at jeg bare kan lave ingenting. Ku' jo liiige... nej, det kan jeg så ikke!!

Nûno er også påmønstret Ragna - her får hun et skud D vitamin i hængekøjen. Efter at have været i Brasilien en del gange, er hængekøjen blevet en fast del af vores sommer. Hun ligger vist og forsøger, at sige som et æsel!! Hængekøjen lugter nemlig af Brasilien og ferie, og bringer mange skønne minder frem. Hun mente, at hvis vi sagde ligesom et æsel, ville illusionen blive perfekt ;-)) man skal bare lukke øjnene.


Nu er det jo ikke tørklædetid mere - og dog, på cykel i de københavnske gader om aftenen, kan et tørklæde godt være påkrævet. Fik lige kreeret en falsk møbius inden jeg rejste fra Nuuk i lækkert sjalsuld fra Rasmilla. Hulmønsteret er det samme, som det hvide jeg lavede til Nûno. Farven er smuk changerende turkis - hvad ellers ;-)
Jeg bruger det også til en bluse båret med en perlekæde viklet om.

Nu vil Nûno og jeg cykle ud i det københavnske gadeliv og se på et par butikker...

I eftermiddag får vi håndværker på besøg. Han skal montere solpaneler på tagterrassen, så vi på den måde får ekstra tilskud af varme og ventilation. Jeg skal have syet og monteret et par læsejl til terrassen i stævnen.

13 kommentarer:

violykke sagde ...

god tur i det københavnske, skønt vejer til det.

Randi sagde ...

Dejligt med ferie. Jeg har også ferie i denne uge. Og vejret er jo bare perfekt, også til solpaneler. Vores trækker en masse ind i disse dage :o)God tur i de københavnske gader.

God dag.
Kh Randi ♥

Madame sagde ...

Det er et skønt tørklæde du har kreeret! Og pladsen der i hængekøjen ser helt vidunderlig ud - bedre end under en palme i sydens sol, hvis du spørger mig. God forårsdag til dig i de københavnske gader.

Mette Lykke sagde ...

Jeg ønsker dig god ferie..
Og kan du så slappe af, eller skruer Mettemor bissen på :-)))

Kirsten sagde ...

Så smart med den halskæde om sjalet, det ser godt ud ;O)
Rigtig god ferie til dig og dine!

FruE sagde ...

Solen nydes fra mange afkroge i de her dage og hængekøjen ser rigtig behagelig ud Med eller uden æsellyd :-)

Nyd ferien.

Pia sagde ...

En plads i en hængekøje, er ikke noget for mig, jeg bliver søsyg :-) Heldigvis er den helt stille her på billedet :-)
Rigtig god ferie

Hanne sagde ...

Det er nødvendigt med et par tilvæningsdage for at komme ned i feriegear.
Ohøj hvor ser det indbydende ud med hængekøje på dækket - også uden æsel:)
Rigtig god ferie

Marianne sagde ...

At lkomme ned i gear er rigtig svært, det kræver nogle dage :) , nyd ferien og hinanden :0)

Anita Tørmoen sagde ...

Så deilig det ser ut der på din båt:) Flott sjal:)

Michael Seeger Hanmann sagde ...

Dorit for pokker, se nu at få slappet af, på den måde får du tanket ny energi så du rigtigt kan være kreativ, det er ihvertfald dig vel undt, og jeg kan ihvertfald se at Nuno nyder afslapningen i fulde drag.
I kærlige tanker, god weekend.

KirstenK sagde ...

Hav en rigtig god ferie og en god påske...lur mig, om der ikke komme ret eller andet kreativt us af dine hænder trods alt!

Anne-Grethe sagde ...

Jeg har været "med på en kigger" i et halvt års tid, og skønt jeg ellers ikke har tålmodighed til at læse blogs, så er din blevet fast pusterum ved pc'en. Du er simpelthen så god til både at skrive, at ta' billeder og lave tusind ting, som min begrænsede fantasi falder helt i svime over. Tak for mange dejlige stunder!