onsdag den 29. august 2012

Craft it forward - vil du være med?

For laaang tid siden meldte jeg mig til Hannes Craft it Forward. Og da jeg så kom hjem fra Danmark denne gang lå disse fine doodlerier i mit dueslag. Jeg kan rigtig godt lide Hannes tilgang til farver, så det glæder mig at se, at Hanne har sat doodlerne ind i hver sin fine træramme malet i sort, grå og gul. Bortset fra farverne minder doodlerne mig om min barndoms paprør med kalajdoskop i. Jeg kunne tilbringe timer med dette forunderlige legetøj - åh, en fryd at studere de fascinerende farver og mønstre der opstod, når jeg roterede røret.


Indtil fornylig kendte jeg ikke ordet "Doodles", men hvem kender dem ikke alligevel i deres oprindelige udformning? Vi har vist alle prøvet at sidde optaget i telefonen, eller til et eller andet møde, mens kuglepennen lever sit eget krøllede liv på papiret?! Og pludselig vokser et sindrigt mønster af former og streger frem af papiret - en doodle. De kan forfines og raffineres bevidst, og i blogland kan jeg se, at doodling stormer frem. Prøv selv at Google ordet Doodle, og klik på Billeder!! Det er en hel kunstform.

Craft it Forward siger sig selv - nu har Hanne sendt et stykke homemade craft til mig, nu skal jeg sende noget tilbage til hende, som jeg selv har lavet samt sende legen videre.

SÅ... de første to der skriver en kommentar her om, at de vil være med, får en gave fra mig, som jeg selv har lavet. De skal så sende noget tilbage til mig, samt sende legen videre. Got it? Jeg glæder mig til at modtage din kommentar.

4 kommentarer:

Moster Pips sagde ...

Må man gerne være med en gang til? Det er godt nok langt tid siden, men det ville være så hyggeligt.
Sikken nogle fine doodle's du har fået, dejlig hygge leg:0)

GitteBlinkilde sagde ...

Jeg vil gerne være med til at "bytte gaver".
Jeg er ellers lige hoppet med i en omgang pakkeleg, men det er så hyggeligt med alle disse pakker.
Meget fine doodle`s du har modtaget.
Knus Gitte

Kirsten sagde ...

Sikke fine doodleri'er - jeg vidste ikke at det var det de hed :)
Jeg sidder selv og doodler, for at inspirere mine elever - det kræver lidt fordybelse og det har de rigtig godt af :))

dqpage sagde ...

Øv - jeg kom vist lige for sent :(
Sjov ide med doodlerierne
Hilsen Mona