fredag den 3. august 2012

Påmønstring - hold k..., hvor er det skønt...

Hold da k..., hvor er det skønt igen at være ombord på Ragna her i Københavns Havn. Solen skinner, det er lunt og jeg slapper bare af med hjernen på krea-mode. 
Jeg SKAL ikke noget og jeg kan gøre lige HVAD jeg vil, NÅR jeg vil. 
Min plads på dækket.
Jeg havde på forhånd bestilt garn på www.garn.dk.
Det kom med posten onsdag - lækker Semilla uld, silke (Tussah tweed) og en spole kamgarn.
Silken lagt sammen med kamgarnet bliver til en dejlig bluse.
Jeg skal jo have strikketøjet i noget :-) så Sara har fundet gamle t-shirts i skabene.
De bliver nu genbrugt og forvandlet til en hæklet kurv. 
Og så kom jeg forresten til at cykle forbi Sommerfuglen på Vandkunsten i går - en ren Aladdins Hule, hvad garn angår. Og jeg ved simpelthen ikke, hvordan det skete, men da jeg parkerede cyklen hjemme på Ragna, lå der sådan ca. 3 kg garn i min kurv!!! ;-) Så nu er der allerede 4-5 kg garn, som skal finde plads i kufferten hjem. Nu må jeg vist hellere blive ombord et par dage, ellers går det da helt galt!

Forresten, hvis nogen har lyst til at besøge mig her ombord på Ragna, må I bare sige til. Send en mail, så laver jeg en kop kaffe.

Opdatering: jeg tager tilbage til Nuuk d. 13. august.

13 kommentarer:

Edny sine puslerier sagde ...

Så lurt å hekle av t-skjorter;) Gjenbruk er så bra! Og hvordan så mye garn kan snike seg med fra butikken, er et stort mysterium! Lykke til med frakten hjem;)

Unknown sagde ...

Dette høres vilt koseligt ut. Jeg liker disse kurvene som kan brukes til så mangt. Jeg hadde nok tatt strikketøyet med meg en tur på Ragna med en gang hvis det var mulig. Kos deg masse. Klem ;-)

violykke sagde ...

Hvor længe er du der ?

Helle sagde ...

Sommerfuglen er direkte farlig for garnentusiaster. Tomhendt er det ingen fare for at man drar derfra. men så har de tilsvarende mye fint der også.

Tussah silk er helt fantastisk garn. Dette blir en flott bluse.

Moster Pips sagde ...

Jeg ved ikke hvor lang tid du gæster os Københavner denne gang, men hvis du er her torsdag d. 16 - lørdag d. 18 skulle du tage en tur på kunsthåndværker marked på Vor Frue Plads.
Håber der kommer en masse sol, så du kan sidde og strikke og nyde det:)

Kirsten sagde ...

Hvor lyder det hyggeligt med en tår kaffe sammen med dig på Ragna - jeg ser om jeg kan finde tid, så kunne jeg jo selv fragte knapperne til dig :))

Frujensensunikum sagde ...

Ville ønske Københavnshavn lå lige her i min baghave så vi lige kunne snuppe en kop kaffe og få rørt både strikkepindene og snakketøjet lidt, det kunne være så hyggeligt.........men måske jeg skulle rive en dag eller to ud af kalenderen tage toget over over til voksensønnen og tur ud på Ragna ......:-))

Kg Jane

FruE sagde ...

I kommer lige til nogle lune dag, hvor dejligt. Hvis jeg når til Sjælland mens du er her kunne det være hyggeligt, at kigge forbi :-)

Stella Dea sagde ...

Tak for invitationen. nu står den jo lige på dans på Bryggen i morgen (i forreste telt kl 17-18 hvis du kommer forbi. GRATIS) og så en lille uge i Ribe og en tur forbi Formland. Lysten mangler ikke skal du vide. Må man have kaffen tilgode? Hvis du skal ud og strække benene i morgen ses vi måske på Bryggen. Der sker en masse. Se evt programmet over Kulturhavn 2012.

dqpage sagde ...

Hej Dorrit
Sikke noget flot garn, du har fået købt ! spændende hvad du får kreeret.
Jeg ville rigtig gerne hilse på dig på Ragna. Jeg kommer til Kbh den 14. aug. - men det ser ud som om det lige er en dag for sent ? desværre :o(
Det må blive en anden gang.
Mange hilsener
Mona

Madame sagde ...

Skønne billeder, Dorit! Og din invitation til at komme forbi til en kop kaffe lyder dejlig! Hvis jeg kan få hold på alle de løse ender her, vil jeg meget gerne kigge forbi. Sender en mail et par dage inden, hvis det lykkes.

*Pearls on a string** Dorthe sagde ...

Dejlige billeder med blå!
Jeg ville elske en kop kaffe på din husbåd, men desværre for langt væk.
MEN jeg kan ønske dig dejlige dage i København!

:-) Dorthe

Maria sagde ...

Jeg tænker tit på dig og din husbåd, når vi (min mand og jeg) kører forbi der hvor jeg tror det er. Vi snakker også sommetider om at det kunne være dejligt at bo på en husbåd. Har desværre heller ikke mulighed for at komme på visit. Forlader landet på Torsdag så tiden inden da er fyldt op.