søndag den 15. september 2013

Vinter og sommer på samme tid

Er vel ankommet til Folegandros på Fotis' og Annes Hotel Ampelos
Her er omkring 30 grader. De har endelig fået sommer, siger de. Og øen ligner jo sig selv. 

Kurset jeg skulle have holdt er ikke blevet til noget, da der ikke har været nok tilmeldte. Det har der generelt ikke været til deres kurser - De græske feriekurser. Som Anne siger, det er som om de er usynlige. De har kørt i 25 år, men nu er det som om kurserne har udlevet sig selv. Eller også er det fordi de tidligere solgte sig selv, fordi de trykte danske medier skrev om dem. I dag foregår alt jo på internettet, og her halter Fotis og Anne bagefter - så det må jeg jo se, om jeg kan hjælpe dem med. Derfor er jeg taget herned alligevel. Bare en uges tid.
Udsigten fra mit værelse
Udsigten fra mit værelse
Derhjemme er sneen kommet - det er noget af en kontrast.

10 kommentarer:

Den gamle krage sagde ...

Blåt og hvidt er karakteristisk begge steder..... på hver sin måde.
Hav en rigtig god ferie.

Lydert sagde ...

Sikke skønne sommerbilleder og sikke en blå, blå himmel.
Og sikke en kontrast til et snedækket billede fra Grønland; jeg holder af begge årstider, sikkert fordi kontrasten kan være stor

Elfepigen sagde ...

Sikke en forskel på vejret ;)
En smuk smuk udsigt du har der nede, jeg håber du får en rigtig god uge og nyder det gode vejr.

Ang. sidste indlæg...jeg er også blevet lidt doven til at tage mit kamera med,nu er det mere mobilen...
Sortebær kender jeg også godt fra mit gamle hjemland,det er jo næsten de eneste bær og blåbær der findes i naturen der.
En god ide med melatonin...håber den hjælper.

Knus og kram herfra

Strikkeheksen sagde ...

Der ser fuldstændig vidunderligt ud, Dorit :-) Måske er der efterhånden også en del mennesker som har svært ved at hive penge ud af budgettet til et kursus i udlandet - krisen kradser jo altså for nogle. Det kunne jo i hvert fald være en faktor i forklaringen.

Uh, det er svært at forholde sig til sne allerede, det bliver en kontrast at komme hjem igen :-)

Kirsten sagde ...

Øv at dit kursus ikke blev til noget :(
Nyd ugen i det græske før du vender hjem til sne og kulde!

Karina Bunkenborg sagde ...

Ja man siger jo ellers "ude godt, men hjemme bedst" meeeeeen lige i din situation så vil jeg nu sige at 30 grader er bedre end sne! God ferie!

dqpage sagde ...

Synd kurset ikke blev til noget - jeg tror som Lene, at det kan have at gøre med, at der er noget der kradser. Men mon ikke tiden igen bliver til græske kurser? For det er en formidabel ide. Jeg vil meget gerne deltage på et tidspunkt - desværre er min ferie bundet til skoleferierne, men jeg kan måske fixe det på et tidspunkt. Nu må du i hvert fald nyde en skøn uge i pragtfuldt sommervejr. Sne og vinter kan tidsnok komme.

Helle sagde ...

Det ser aldeles deilig ut, den utsikten du har fra ditt vindu. Det er nok en del i det Lene sier om at ikke alle har penger til å bruke penger på et kurs, spesielt i utlandet i disse tider. - For min del handler det dessverre heller om tid!
Tror vel også at det har mye å si som du sier at man kanskje ikke lenger er der hvor folk er. Det er flere reisebyråer som nå har seilt akterut fordi de ikke har maktet overgangen til den digitale hverdagen. Tror vel du skulle ha litt å bidra med der? Kanskje dere da også burde søke deltagere utenfor DK, men i hele Skandinavia når dere først melder dere på nettet..? :)

Hanne Rimmen sagde ...

Hvor ærgerligt, at kurset ikke blev til noget. Er sikker på, at du nok skal finde en forklaring på den manglende efterspørgsel ;o)
For som jeg ser det, så er lacation, underviser og kursusindholdet lige i øjet. Hvem ville ikke ønske sig, at være med på sådan et kursus ?
rigtig god "ferie". Nyd varmen, nu ved du jo hvad du skal hjem til ;o))

GitteBlinkilde sagde ...

Din udsigt ser virkelig skøn ud - altså på de første 2 billeder :-)
Kulde og sne , kan sagtens undværes endnu :-)
Sikken da en kontrast !