tirsdag den 9. december 2014

Fuldstændig gak gak...

Det er ikke meget jeg får blogget, så nu er det vist på tide, at give jer en opdatering på tingenes tilstand her i det arktiske.


Vi havde julemarked her i Nuuk i weekenden - 20 stande og 140 borde med alskens kreationer  i den store idrætshal.
Jeg havde en stand med min glaskunst, og salget gik fuldstændig gak gak... Hold op, hvor vi knoklede og mit ellers store udbud af glaskunst er tyndet ret meget ud. Så nu kører ovnene igen på fuldt tryk, inden jeg drager på juleferie.
STOR TAK til alle kunder der kiggede forbi. Hvor ér det en stor glæde, at I tager så godt imod mine ting. Jeg er virkelig overvældet.


Også introduktionen af Georg Jensen Damask, som jeg er begyndt at forhandle, gik rigtig godt. Egentlig er det et par venner, der har indgået aftalen med Georg Jensen, men varerne kan fremover købes i min butik, som det eneste sted i Grønland.


Selv om jeg lever min passion, og elsker det jeg laver, så er jeg træt!! Jeg har ikke haft én fridag siden begyndelsen af oktober, og trænger i dén grad til at holde fri. Jeg kunne virkelig godt bruge et par arme mere. Jeg får efter al sandsynlighed fast hjælp i butikken fra 1. januar - jeg har i alle fald fundet den rette, som kan være der 2-3 eftermiddage om ugen. Mit bogholderi har jeg fundet en god bogholder til, så på dén måde får jeg frigjort noget af min tid.


På mandag drager vi på juleferie til København - vi holder jul sammen med trolleungerne og deres kærester. Vi skal spise rensdyrryg og ris ala mande, slappe af i nattøj og morgenhår og ikke lave en s...


Julen er endnu ikke nået indenfor dørene herhjemme - jeg har simpelthen ikke haft overskud til at tænke jul. Adventsgaver til tøserne er dog kommet afsted.

Og den ene trolleunge sendte adventsgave til mig:


Fine snefnug lavet af Hamaperler, akkurat som da tøserne var små. Sjovt som tingene får deres renæssance. Snefnuggene hænger nu og pynter på disken i min butik.

Og husbond forkælede mig med et gavekort til en behandling hos en fodterapeut i ferien. Det bliver godt, at forkæle de tro undersåtter lidt.

HUSK, at det er på søndag, at jeg trækker min GIWE AWAY - moskusgarnet og lysskærmen - du kan stadig nå, at deltage i lodtrækningen.

8 kommentarer:

dqpage sagde ...

Det er helt fantastisk med din succes udi glaskunsten. Ikke uventet, vil jeg sige, for du laver super smukke ting. Vil ønske dig en god juleferie, når du når dertil. Du lyder som en, der trænger til at få benene lidt op :o)

Sylvia sagde ...

Det er så fine ting du lager, så det er ikke rart at de forsvinner hjem med kundene.......
Vi selger Dansk glasskunst i butikken hvor jeg jobber, og det er såååå populært!
Så godt du får slappet av når dere drar til DK i julen.
Her er det jobbing hver dag, og lange dager, og jeg skal holde sammen frem mot jul. Da har jeg også tatt meg en ukes ferie til nyttår, som bare skal brukes til å strikke, har jeg bestemt! Det er viktig å ha noe å se frem til.
Dine jenter er veldig kreative, men det har de jo fra sin mor :)

Lydert sagde ...

Jeg kan sandelig godt forstå, dine ting forsvinder som dug for solen; jeg må bare ærgre mig over, jeg er så langt væk fra din butik

Lykke Thomsen sagde ...

Dejligt at der er mange der vil købe dine ting, de er helt fantastiske.
Alt kan du "dreje" i en helt unik vinkel.
Vh Lykke

Lona sagde ...

Det er virkelig flotte ting du laver, så ikke noget at sige til de er populære {;o) jeg håber I får en god tiltrængt ferie i Danmark!

Elena - Cupcake By Me sagde ...

Sikke flotte farver og sammensætninger! Det vil jeg bestemt kalde kunst. Har en gang været i en glaskunstbutik her i Esbjerg - det kan slet slet ikke sammenlignes med det, du laver. Ser mega flot ud!
God juleferie til jer i Kbh! I må have en rigtig glædelig jul! Det lyder så hyggeligt og afslappende med nattøj, morgenhår mm ;o)

reSIRIkulert sagde ...

Det er jo ikke rart at det tynnes ut i din glasskunst, når den er på julemarked og salg! Jeg ville også gjerne tatt en liten del av din kunst, om jeg hadde kunnet ;)
Ønsker dere en riktig god juleferie!
Siri

Kirsten sagde ...

Hvor er det dejligt at du har travlt, eller at alt går så godt!
Det er skønne ting du fremstiller, så jeg forstår godt de bliver revet væk :))
Ha nu en rigtig dejlig juleferie med ungerne og deres kærester