fredag den 2. december 2011

Sociale medier og fribroderet knap

Så er det 3. dagen - ud af 5 - på kursus i Sociale medier - strategi og praksis med Trine-Maria Kristensen. Et rigtig interessant og nyttigt kursus. Der er ikke så meget energi tilbage efter sådan en dag - jeg plejer jo ikke at sidde stille på "skolebænken", men farer omkring i min dagligdag med mange forskellige opgaver. Så kreativiteter ligger stille for en stund. Og rejser rundt i blogland bliver det heller ikke til, men I skal da ikke gå forgæves her.

I husker måske overtræksknapperne jeg købte fra USA? Her er en af dem overtrukket med et stykke fri-broderet filtet uld. Det er bare en af mine mere eller mindre mislykkede prøver jeg har udnyttet. Så smid aldrig prøverne ud :-)

5 kommentarer:

Hanne sagde ...

Hvor er den smuk knappen.
Dejligt med endnu et bevis på at selv den allermindste stump kan blive til noget.
Også selvom det snart tvinger mig ud i en udvidelse af værkstedet;)
Dejligt at du får fyldt lidt nyt i værktøjskassen.
Håber vejret tillader at du kan få benene og sjælen travet ovenpå skoledagen.

Birgitte Graversen sagde ...

Den er SÅ fed!!!!!!!!

monaelisabeth sagde ...

Det ser bare så godt ud det armbånd - og overtræksknappen er da bare suveræn.
hilsen Mona

Michael sagde ...

Dejligt at læse at du er kommet på skolebænken igen Dorit, selvom det kan være svært at sidde stille en hel dag så er der ikke noget som dejlig ny viden, hvis du spørger mig.
Dejligt armbånd du har fået lavet ud af et mislykket, "eller hedder det i grunden det" arbejde, herligt at du kan få alt til at passe ind i dine videre projekter.
I kærlige tanker, god Weekend.

LisBethLys... sagde ...

Nøje, hvor er den bare fin! Er det et armbånd, du har sat den på?
Jeg får i øvrigt heller ikke blogget så meget rundt for tiden, men af og til bli'r det da til et par dryp... Så kommer der nok mere hen ad vejen, når der lige er tid og overskud. God weekend!
-LisBeth.