søndag den 25. marts 2012

Verden ifølge Ava og Dorit

Sidste weekend fik vi malet hele huset - vægge og lofter - indvendigt. Denne weekend kom endelig dét fototapet med verdenskort op, som jeg købte for mere end et år siden på www.tapetshop.dk. Jeg fik hjælp af Ava, en ung mand, som kan dét der. Eller rettere sagt - jeg hjalp Ava :-)8 kommentarer:

violykke sagde ...

Rigtig flot, meget sjovt jeg har lige købt et stort kort jeg vil hænge i vores gang :0)

Moster Pips sagde ...

Fed ide.
Vi har et Danmark kort i sommerhuset, manden herhjemme nedlage veto mod det herhjemme.

Marianne sagde ...

Sådan en kort er fantastisk smukt - rart med hjælp til sådan et projekt - man kan jo ikke lige skære en bane mere hvis det går galt ;)

Bettina Holst - om kunst, indretning, kreative ideer o.ma. sagde ...

Ser super godt ud Dorit. Jeg er også netop blevet færdig med at male køkkenet (alle rum er blevet malet hvide den sidste måned). Idag satte vi en palle op som hylde på køkkenvæggen :-) (billeder på bloggen). God søndag aften

Tro Håb og Kærlighed sagde ...

Det er bare så fin en ide! Vi har en gang haft et lillebitte toilet, som min far tapetserede med plakater og udklippede billeder.

Madame sagde ...

Hvor er det flot - sikke en god idé med et verdenskort på væggen! Har I fået det lavet, så bredden passer lige til jeres rum?

Randi B. Jensen sagde ...

Det er altså bare smart med det kort. Jeg vil gerne have sådan et på en væg, men har svært ved at finde pladsen - nu vil jeg kigge på den hjemmeside, du henviser til og se, hvilke størrelser, man kan få det i - ellers må jeg nøjes med et alm. ophængt kort :-)

Fru Olsen sagde ...

Fototapetet med verdenskortet fås i to størrelser. Mit er det store: 270 x 188 cm.