mandag den 6. maj 2013

Himmelsk, forførende velduft samt snestorm

Lige inden jeg tog afsted til Danmark, kunne jeg ikke forstå, hvad det var for en himmelsk velduft, der strejfede mine næsebor, da jeg sad ved spisebordet. Det var dem her!


Appelsintræet står med de fineste og forførisk duftende blomster. En duft jeg husker fra Cypern.
Jeg kunne sidde med næsen nede i dem hele tiden!!

Og dén grimme pind købte jeg med hjem fra Aldi for et par år siden for sølle 50 kr.!!
Planten har haft flere appelsiner. Det er utroligt, at den står med så mange blomster, den tabte nemlig næsten alle blade sidst jeg var i DK. Bare fordi jeg havde glemt at bede om, at få planterne vandet. Så det er ikke glemt denne gang ;-)
Det er planen, at Klaus kommer til Danmark i morgen, men jeg hører, at vinteren er kommet igen på fuld hammer. Lige nu blæser det op til 31 m/s og det sneer. I morgen bliver ikke bedre, hvis vi skal tro vejrudsigten. Tjaee, det er sådan det er - helt typisk for årstiden. Vi kan ikke gøre noget ved det... godt vi ikke skal på ferie før søndag.


5 kommentarer:

KirstenK sagde ...

Det er utrolig at somme tider kan en plante fra supermarkedet blive livskraftig og fin...andre gange kan man købe en dyr plante der ikke overlever...Snestorm lyder ikke særlig rart. Håber vinden lægger sig og at ferien kommer til at foregå som planlagt...god tirsdag til dig!

violykke sagde ...

Jeg har prøvet at sende en mail til dig, det kan man ikke på den du har oplyst :0)

dqpage sagde ...

Så flot du kan holde dit appelsintræ !
jeg må vist hellee få taget et foto af mit, så du kan sammenligne med hvor galt det kan gå efter en vinter. Heldigvis kommer der små blade på nu - men alligevel. Håber den snestorm når at lægge sig ;o)
Iøvrigt vil jeg lige nævne, at jeg hørte der var kommet en Seyfarth butik i Skagen.

Madame sagde ...

Jeg er meget imponeret over dit appelsintræ. Det nå være skønt at bo i en duft af appelsinblomster - mine træer har aldrig blomstret.
Uha, tænk at der stadig er sne og frost i Nuuk ...

Randi B. Jensen sagde ...

Åhh jeg kan mærke duften fra appelsintræerne på Kreta - den er så skøn - det er nu sjovt at holde liv i sådan en plante, måske især når det er en, vi har købt for få penge :)
Mit citrontræ står med en masse fine knopper, men de er endnu ikke sprunget ud, så jeg venter på duften endnu :)

På ferie igen igen - hvor mon turen går hen denne gang :)