lørdag den 12. februar 2011

Så sendte jeg lige bud efter...

...entreprenøren: "Kom og red os ud af vores hus. Og sørg for at holde det ryddet her i februar og marts måned. Og send endelig regningen..." hmmm.....

Vi har i mange år tilbragt mange, mange timer derude med at skovle os ud. Men det duer altså ikke mere  - både min og Klaus' ryg protesterer, når der skal ryddes, jeg ved ikke hvor mange kubikmeter tung sne - det går bare ikke. Vi kan lige klare terrassen foran døren.

Så entreprenøren tog gladeligt jobbet, og troppede op med det tunge grej. Her er de ved at være færdige... for idag :-)11 kommentarer:

Marianne sagde ...

Lyder som en fornuftig diposition :)
der er bedre ting at bruge sine kræfter på, og en brugt ryg er ikke til at spøge med.

Anita Tørmoen sagde ...

Dette kan man kalle snøstorm ja! Nytter ikke å fjerne alt det for hånd. Godt at dere fant en løsning.

Kisser Laptern sagde ...

Det er sørme da en af de bedste gaver at give sig selv. Tillykke med den beslutning.

Glædelig lørdag.
Kirsten

Randi sagde ...

Super god idé.
Her har vi en rigtig god genbo med en lille traktor, når det bare vælter ned med sne. Det tager ham 5 min, hvad vi skal bruge et par timer på i vores dobbelte indkørsel.

God lørdag.

Kh Randi♥

Pia sagde ...

I har da godt nok fået sne. Vores er ved at være væk, og jeg håber ikke vi får mere på denne side af sommeren. Jeg har været sneet inde, eller nærmere ude, fra arbejdet flere dage i denne omgang. Sidste år da det også væltede ned med sne, invisterede vi i en lille havetraktor og sneplov, den har vi haft rigtigt meget glæde af i denne vinter også.

LisBethLys... sagde ...

Hej Dorit! Jeg skal aldrig mere klage over den smule sne, jeg en sjælden gang skal fjerne fra indkørslen... Hav en dejlig week-end!
-LisBeth.

Inger Lises Verden sagde ...

Hej Dorit! Det er godt nok andre mængder end de "store" mængder ví får hernede! Tak for din kommentar på min blog - dejligt med uddybende bemærkninger!
Jeg er ikke altid lige aktiv "herinde" i blogland, og har været fraværende på det sidste. Så jeghavde ikke set dine tidligere indlæg om priser på skind; hold da op de er dyre!
Og må også lige bemærke dine dejlige malerier! De har så skønne udtryk!
Og tak for beskrivelsen om BS! Jeg har altid tænkt han var lidt for meget militærmand til mig, så det var godt med en øjenåbner!
Kh Inger Lise

Trolleungen sagde ...

That's how we do it!

Michael Seeger Hanmann sagde ...

Dejlig kommentar din datter kommer med der Dorit, i skrivende stund sner det også herhjemme i DK, så jeg må se at få noget varme i de fliser i hjørnegrunden.
I kærlige tanker, god Søndag.

Linnea skriver: sagde ...

Ja så blegner vores 15 søndags snefnug jo i sammenligning;-)

Lydert sagde ...

Det er en rigtig god beslutning