søndag den 8. maj 2011

Så er det snart goodbye for denne gang

I morgen går turen nordover - over Atlanten hjem til Grønland. Så er det slut med sol og forår på Ragna for denne gang. Til gengæld skal vi hjem til vores lille gravhunde-nuller-gøj samt hendes ven OG til en hulens masse sne, som IKKE er smeltet mens, vi har været væk. Det har dog sin charme - Klaus kan komme hjem på langrend :-)

Vi kom tilbage til Ragna fra Italien onsdag aften og lige siden har der været håndværkere på. Først trappemand - den gamle trappe er savet til optændingsbrænde og en ny og mere moderne sat op.


Trappen er fra www.trappemanden.dk (Slangerup) og de har gjort et virkelig flot stykke arbejde. Vi er bare SÅ glade for resultatet. Det var ikke helt nemt for dem, for på Ragna er alt vind og skævt. Skal trinnene fx. være i vater, når skibet har en smule slagside? Det løste de meget tilfredsstillende.

Trappen er lavet med en centervange i hvidmalet træ, hvorpå trappetrinnene i mahogny "svæver". Rækværket ovenpå og håndlisten er lavet af de samme materialer tilsat lidt stål. Skibet har vinduer og døre af mahogny ovenpå, så nu passer tingene sammen.


Dernæst havde vi hele weekenden en tømrer gående for at lave pulterrum - vi fører væggen til højre for trappen helt til gulv - det er svært for jer, der ikke har set det, at forestille sig, men det bliver godt!! Så bliver der et sted til støvsuger, ski, vintertøj om sommeren og omvendt samt meget mere af alt det man får samlet sammen.

Så er vi jo gravhunde-elskere, som I nok ved, og vi har haft den fornøjelse, gennem den tid vi har haft Ragna, at gravhunden lille Ole er kommet forbi kajen nogle gange med sin plejefar. Ole er en bedårende lille ruhåret herre i ministørrelse. Fredag kom plejefaderen forbi på cykel og adviserede os om, at han ville kigge forbi med Ole i løbet af weekenden. Og vi ventede... idag kom han så på besøg. Vi SAVNER gravhundene derhjemme. I skal lige se et par billeder - eller flere - af ham :-)

Herunder er det Nûno, som får et lille hunde-kys.

Når man er ude, må man godt have poterne på bordet!!

22 kommentarer:

Madame sagde ...

Det er en meget smuk trappe, I har fået! og hvor er det dejligt at læse om lille Ole, der er kommet forbi og har hilst på, når I må undvære jeres egen Ronja.
God tur hjem, Dorit - det må være lidt mærkeligt at skulle vænne sig til sne igen.

Marianne sagde ...

Hvor er det smukt med den trappe. Og en lille sød gravhund, ja de er jo ikke til at stå for (selvom jeg er kattemenneske)
Rigtig god tur hjem - hjem til "barnet" :)

Michael Seeger Hanmann sagde ...

Et rigtigt smukt resultat med den trappe Dorit, en god løsning, den hund er bare dejlig, jeg kan godt forstå at i savner den lille Puser derhjemme.
I kærlige tanker, god tur hjem.

Villa Ko sagde ...

God tur nordover! Sne... ja, det er med at se det positive i det på denne årstid, hvor man nok gerne så lidt forår .-) Skønne fund du har gjort dig i Italien.
KH Jette / Villa Ko

Kirsten Søeballe sagde ...

Trappen er meget skulpturel. Flot når den er så synlig i rummet.
God tur hjemover. Jeg har set at der har været kuldrekorder for april måned så god fornøjelse. Håber det er blevet lidt lunere nu.

Kirsten Søeballe sagde ...

http://www.dmi.dk/dmi/kulderekorder_i_april_2011_pa_groenland

Anonym sagde ...

Wong Wai:
Hmm, brormanden MIN skal også nordpå imorgen - hils ham.... GLÆDER MIG TIL du kommer her "sydpå" igen, måske med noget "uld".. hehe.
Super dupper rejse nordpå til dig og dine ;-)

Hanne sagde ...

Rigtig god tur hjem til en lille våd hundesnude der skal nysses.
Hvor bliver det skønt at komme hjem og glæde sig til gensyn med den smukke trappe ;)

Tro Håb og Kærlighed sagde ...

Man bliver jo altid glad for at se en ruhåret, når man selv har en derhjemme:-) Flot trappe. Og sneen - den er jeg ikke misundelig på!

Trine F sagde ...

Hvor ser der skønt ud på jeres båd, flot let trappe.
God tur nordpå, mon ikke osse at Ronja glæder sig til at se jer igen.

Marlene sagde ...

Super flot trappe!!

Kan slet ikke lige forestille mig sne og frost nu, elsker bare så meget forår og sommer, men kan godt se på dine billeder hvor super smukt der er.

Kram Marlene

Unknown sagde ...

Hvor ser det spændende ud på dit "skæve skiv" Ragna. Det må være et dejligt sted at bo.
Hvor er han da lille den lille Ole - supert kyssebillede.
Du må glæde dig til gensyn med Ronja - det er længe i har været væk fra hinanden, men sne Uf,nej - den 21. tager vi til Rhodos - jeg glæder mig til den græske varme.

Knus og god tur over Atlanten.

Basse Bufas sagde ...

Hej igen Dorit
Sikke mange skønne ture du har været på siden jeg sidst har været her forbi. Lækre knapper og garn og og og... Jeg er helt vild med dit tørklæde som du har på hvor du står under kirsebærtræet. Vil du vise lidt mere om det? eller findes det allerede her på bloggen?
Knus Tina

Basse Bufas sagde ...

Undskyld jeg har fundet det.. Nøj hvor er det fedt!
Tina:-)

Kludemutter sagde ...

Sikke en flot svævende trappe ;)
Jeg er altså lidt misundelig på jeres husbåd ;))På den gode måde altså.
Det bliver at at komme fra ilden til asken at komme hjem til sne,men det er i jo nok vant til.God tur hjem til hundene ;)

yt.

Alexia sagde ...

Rigtig god tur :)

anette lyskjær sagde ...

Ude godt, hjemme bedst....og hva' gør lidt sne og kulde, hvis man har sol i sit hjerte.

Pia sagde ...

Trappen er rigtig flot.
Sne! Det har jeg allerede lykkeligt glemt alt om. Vi har nydt et par dejlige solskinsdage i Sverige, hvor der har været mere varmt end i DK :-)

Helle sagde ...

Den trappen likte jeg godt! Enkel, stram og elegant hvor den ikke tar for mye plass i rommet.

Som hundeeier selv vet jeg hvor mye vi savner vår firebente når vi er borte fra henne over lengre tid. Men så er det også noe spesielt med disse gravhundene, har sjelden truffet på en så liten hund med så stor personlighet.

God tur hjem :)

Elfepigen sagde ...

Holda op hvor er trappen flot;)
Jeg håber i er kommet godt hjem...men puha til sne,det er da lidt svært at forestille sig;)

Knus og kram herfra

Anita Tørmoen sagde ...

Så flott trapp dere har fått i husbåten. Kan godt forstå at dere ville kose litt med den søte hunden. Det blir nok godt og komme hjem og kose også tenker jeg:)

FruE sagde ...

Elsker dine billeder. Trappen er super flot og passer godt til resten.