søndag den 5. februar 2012

Familieforøgelse - en stor dreng

Min niece Laura og hendes mand Abel blev lørdag morgen forældre til en stor sund dreng 4250 g og 55 cm!! Her er de i Odense, hvor de bor.


Laura er kusine til mine trolleunger, dvs. deres fædre er brødre, Klaus og Mads.

Drengen skal vist hedde Karl Teist Trolle Møller - Karl efter Abel bedstefar og Trolle er Klaus' og Mads' familie-mellemnavn. Karl er det første barnebarn i familien, så vi er stolte alle sammen. Mads er nu blevet Aataa, som det hedder her.

5 kommentarer:

Kisser Laptern sagde ...

Hjertelig tillykke - og snart velkommen til DK.

Tro Håb og Kærlighed sagde ...

Til lykke med familieforøgelsen! Trolleunger kan vi ikke få for mange af!

Stella Dea sagde ...

TILLYKKE med den store flotte fyr. når det regner på præsten..............og når brormand bliver bedstefar får i vel lov at kigge med.
Velkommen til landet..på fredag.

Randi B. Jensen sagde ...

Tillykke med familieforøgelsen :-)
Det er stort for hele familien, når første barnebarn kommer - den rolle har min datter haft. På min mands side er der ældre børnebørn, men de boede langt væk, så hun fik al opmærksomheden fra en faster, to mostrer, bedsteforældre og oldeforældre - lige til vi fik nr. 2, vores dreng, som havde samme vægt og længde ved fødslen, som jeres nye familiemedlem. Så blev de to om at dele opmærksomheden - i dag har mine børnebørn hele opmærksomheden i min familie, fordi de er de eneste - i min mands familie er der kommet mange børnebørn til stor glæde for alle :-)

Svanvithe sagde ...

I wish all the best for little Karl.

Many greetings

Anke