onsdag den 1. februar 2012

Lavt blus på livsglæden samt overraskelse fra Lykke

Livsglædens flamme lyser ikke altid lige kraftigt - sandt at sige, har det været lidt svært at holde liv i den, og er det stadig. Flammen blafrer - snart er den på fuldt blus, snart svag.

Jeg gør dog mit bedste - det er jo mig, der "kører bussen". Jeg er født med en stor portion stædighed og hører til dem, der mener, at vi langt hen ad vejen selv bestemmer, hvordan vi har det, og at vi har det, som vi tænker. Dét med selv at styre tankerne, kan være en kamp, det føles ind imellem som en magtfuld, automatiseret "fremmed", der forsøger at tage over. Årsagen...? Tjaeee... Nogen gange skal der kun småting til. Og når jeg ser, hvad andre kæmper med, bliver jeg helt flov. Kender du det?

Det har bl.a. betydet, at jeg har været på meget korte og sporadiske ture i blogland og slet ikke har orket, at kommentere rundt omkring i et godt stykke tid. Men jeg kommer igen, bare rolig!!!

Derfor har jeg heller ikke opdaget, at jeg rent faktisk har vundet en dejlig giwe away hos Lykke med bloggen violykke.blogspot.com! Opdagede det først, da der pludselig lå en privat pakke i mit dueslag forleden. Tusind tak, kære Lykke - det er dejligt med sådanne overraskelser!! Tasken er bare fin!  Kan især godt lide detaljen med alle knapperne sat sammen. Og i min verden kan man aldrig få for mange tasker - det tror jeg, at mange af jer derude, er enig i :-)


7 kommentarer:

Marianne sagde ...

Åhh jo, kender det så godt. Den og den kæmper med og modemet større ting end jeg gør- hun er rask det er jeg ikke- er jeg pivet, er jeg overhovedet syg eller er jeg bare doven???! Åh ja, kender det så godt.
Jeg har den overbevisning har vi i livet bliver udsat for meget forskelligt. Hver del har en bestemt vægt. Men der er ingen af os der ved hvor stor envægt vi kan bære - nogen kan bære mange kg andre knap så meget - og ja på den måde er der nogen af os der kommer ned i knæ eller det der er værre!! ( håber det gi'r mening ;)

Sender kram og varme tanker

Randi B. Jensen sagde ...

Jeg har tænkt på, at noget af det sværeste er, at holde liv i livsglæden, når vi ikke helt ved, hvorfor den forsvinder.
Når vi ved, hvad årsagen er til mismodet, så kan vi handle, men når årsagen er ukendt eller vi ikke selv er bevidste om, at mismodet tager plads, så er det, det kan blive rigtig svært.
Jeg skal ikke kloge mig på, hvordan det undgåes eller hvad der kan bringe en ud af mismodet, for jeg er kun lige ude over den helt store tur, hvor jeg har fået nogle værktøjer til at få det bedste ud af mit liv - de værktøjer er jeg i fuld gang med at lære og bruge.
Jeg håber, du snart må finde noget, der kan få falmmen til at blafre så længe, at den kan holde ild i bålet i lang tid.

dqpage sagde ...

hej Dorit
Hvor er det da bare en flot taske du har vundet !
og smukke fotos fra igår :o)
Sikken fantastisk natur du bor i (det har jeg vist sagt før ;o)
Det med livsglæden og årsagen til dens kommen og gåen ... jeg forbinder det ofte med energi og overskud. I nogle perioder er der mere af det end i andre, og det kan have med ydre begivenheder, vejr, hormoner, lys/mørke, tanker osv at gøre. Det er ikke altid vi lige opdager det, før vi står midt i det.
Men du har ret - der er meget vi selv kan gøre for at påvirke i den anden retning. Så jeg håber du også får din energi tilbage og kan se lysere på tingene :o)
mange hilsener
Mona

Anonym sagde ...

Kære Dorit
Sikke en lækker taske,du har vundet :-)
Til lykke med den - det er altid dejligt med gode overraskelser. Og især når man er 'lidt blå'

Heldigvis er lyset på vej tilbage og med det sikkert også mere energi og dermed livsglæde.

Kh :-) Inge

Helle sagde ...

Det var en flott veske du hadde vunnet, og du har helt rett. For mange vesker får man ikke!

Det med at livet går opp og ned tror jeg vi alle kjenner på innimellom. Hadde en skikkelig nedtur forrige vår, med altfor mange "utfordringer" som gjorde at jeg slet med å se det positive i livet mitt. Tvert i mot så opplevde jeg som du sier at noen andre forsøkte å ta over kaptein-rollen i mitt liv, noe som ikke var ok.

Men for de fleste som har vært ute en vinternatt før, så vet vi at det er en fase, selv om det er tøft mens det står på. Vær god mot deg selv i denne tiden, og la alt som tapper deg for energi fare. Det trenger du.
Klem Helle

Pysselfarmor sagde ...

Grattis till den superfina vinsten! Vilken vacker väska!

Ulla-Bella sagde ...

Så fin veske du har vunnet hos Violykke. Kan godt forstå at man blir litt nedfor av og til. Men, høres lurt ut å ta seg en tur til varmen nå da:)