lørdag den 11. februar 2012

Ronja gøres fin til ferien

Når vi tager på ferie, skal Ronja også på "ferie", og når vi bliver "trimmet" til ferien, skal hun selvfølgelig også trimmes og gøres fin!!


Da hun er ruhåret skal hun trimmes 3-4 gange om året. Det kræver lidt koncentration ;-) og kinderne blusser, men Ronja finder sig pænt i det, og ind imellem har jeg hende mistænkt for rent faktisk at nyde det. Jeg skal bare holde mig fra de tyndhudede steder, fx. bugen - der bruger jeg en elektrisk trimmer. Ellers kommer vi alt for meget op at diskutere om, hvem der egentlig bestemmer :-)
Trimningen foregår dels med fingrene, dels med en trimmekniv. Ofte tager jeg alt tøjet af og så foregår det på badeværelset, så er det nemlig nemt at fjerne alle hårene. Men denne gang skulle jeg altså lige følge med i noget på TV, så det foregik knapt så afklædt. Og så må støvsugeren jo frem bagefter.

11 kommentarer:

Strikkefuglen sagde ...

Synes hun ser ud til, at det lige passer hende :-)
Majbritt

Kirsten Søeballe sagde ...

Hehe fedt billede. Dyb koncentration :-)
Dorit jeg e ked af at man ikke kan se din kommentar til mit billede "Gråt i gråt". Jeg kan se den på min mail men ikke på bloggen. Ved ikke lige ,hvad det er der sker. Jeg har prøvet det en enkelt gang før at en kommentar ikke var der ,hvor jeg troede den var.
Men tak for kommentaren :-)

Anette sagde ...

Hold da op en masse hår, jeg vidste slet ikke at ruhårede kræver pelspleje, ud over måske at blive børstet. Men det må da være dejligt, sådan at blive lettet for overflødig pels.
KH Anette

dqpage sagde ...

koncentrationen lyser ..
og hvor bliver Ronja bare fint trimmet :o)
så I snart kan drage på ferie.
hilsen Mona

ps. jeg kan godt forestille mig, at dobbeltstrikket alpaca kan være godt til filtede vanter :o) . Min fejl filtede trøje er endnu ikke omdannet til noget andet - det kommer til at ske når jeg kommer til Sverige til marts. :o) og jeg vil bruge jeres ideer med taske og broderi. Der kan også blive et par udmærkede pulsvarmere .. :o)

Madame sagde ...

Jeg var slet ikke klar over, at gravhunde skal trimmes - men kan godt forstå, Ronja nyder at blive puslet om :-)

Helle sagde ...

Vi trimmer ikke pelsen til Maja da hun er langhåret, men den børstes og vaskes med jevne mellomrom. I perioder med røyting, ganske ofte! jeg mistenker som du at hun faktisk nyter det, for det er sjelden noe problem å få henne til å sitte stille .

Åh så godt det høres ut å sette nesen mot sydlige breddegrader, ikke det at deres første stopp i København kommer til å bringe så mange varmgrader? men så er det jo en utrolig deilig by.

I fjor var jeg der 2 ganger på ferie, itillegg til et par 3 jobbturer. Stortrives i København! Vet ikke om jeg kommer meg dit i år og synes det i så fall vil være utrolig leit...

Randi B. Jensen sagde ...

De kære dyr skal jo også tage sig godt ud - og det er jo lige med at finde anledningen til det.
Vores shæfer skal "strigles" nogle gaange i løbet af et år - da den ikke kommer indendørs, har vi det med først at få det gjort, når den begynder at fælde og der bliver store totter i pelsen.
Sakl Ronaj i hundepension mens I er på ferie, eller har I nogen der kan passe hende?

Stella Dea sagde ...

Et større projekt, som jeg kan se kræver en del koncentration. Tror hun nyder det.

Kirsten sagde ...

Skønt billede - var det Ronja der skulle se TV ;O))

Kisser Laptern sagde ...

Vores cairn terrier Lou skal også trimmes. Hun hader det,og jeg synes det er kedeligt.
Men det knætrick du benytter dig af skal afprøves. "Vores" achilleshæl er nemlig bagparten.

Nu er vi nået over frysepunktet igen her i DK.

Glædelig mandag.
Kirsten

Anonym sagde ...

Wong Wai:
"Åh; DU søde Qvindemenneske:: " DU ER GULD VÆRD"!!! Bare se billedet! Super skønt. God ferie til dig og dine & Ronja ;-)