Der bliver stille og roligt mindre af mig dag for dag :-) Som jeg tidligere har skrevet undlader jeg pasta, ris, kartofler og andre simple kulhydrater fx. sukker. Jeg spiser groft, fedt og proteinrigt. Lige nu står vægten lidt stille, men ellers er der blevet 3,5-4 kg mindre af mig siden nytår. OG jeg er begyndt at svømme igen, så jeg klapper lige mig selv på skulderen ;-) Jeg er IKKE sportsmenneske og IKKE bevægelsesbegavet. Jeg HADER at svede, så jeg nyder i dén grad, at svømme - her sveder man nemlig ikke ;-) Og så giver det rigtig god motion, da vand øger modstanden og leddene skånes.
Jeg eeelsker brød, og alt det hvide mel duer jo ikke, så jeg bager mit eget. Disse boller smager rigtig dejligt med bløde oste eller smurt med smøreost og et par skiver hamburgerryg.
NEMME BOLLER UDEN MEL
100 g solsikkekerner
50 gram sesamfrø
50 gram mandler
males til mel i foodprocesser eller blender og
tilsættes
100 gram hørfrø
100 gram græskarkerner
4 spsk HUSK
2 tsk bagepulver
1-2 tsk salt
3 sammenpiskede æg
1 slat olie
ca. 1 dl fløde (alternativt revet ost)
Blandes godt og sættes på bageplade med en våd ske. Bages 30-35 min. ved 160 grader.
Se også de andre opskrifter jeg bragte og henviste til i mit indlæg 10. januar.
19 kommentarer:
Må klart prøves ... de ser lækre ud.
Jeg har netop "overstået" 10 dages udresningskur (dvs først 4 nedtrapningsdage, 10 dages saft udrensning og nu 4 dag optrapning..) man blir så frisk, det er skønt for ledsmerter og ikke mindst 7 kg lettere på de nu 14 dage ;0)
Flot med dit vægttab - jeg er selv igang med en kostomlægning og den opskrift her skal prøves, lyder rigtig lækker
Lyder som en super god opskrift, hvor brødet ikke bliver overdrevent groft, når nu du blender nogle af frøene/kornene??
Køre pt. efter samme koncept som dig i et forsøg på at komme af med det ekstra. Savner dog også brød en gang i mellem,og har afprøvet flere opskrifter - men har ikke været så vild med resultatet.
God søndag aften!
Gitte
Tillykke med skrumpningen :o)
der var en ret spændende udsendelse på DR2 i aftes om sukker. Den gav lige lidt at tænke over.
Også jeg er igang med at smide nogle kilo - prøver at indtage proteiner frem for kulhydrater og tæller kalorier. Der er meget spændende ny forskning omkring kost osv.
hilsen Mona
Hvor dejligt med vægttabet - jeg bruger nøddebrødet ind i mellem - skåret i tynde skiver og ristet i ovnen er det supersnack :)
må da helt sikkert prøve dine boller :)
Hvor er det flot at du har tabt så meget på den korte tid! Tillykke! Og tak for en spændende opskrift, der skal prøves her - den minder lidt om stenalderbrødet, som er in for tiden.
Uhmmmm de ser lækre ud. TILLYKKE med det flotte vægttab. Godt gået.
Stort tillykke, jeg snupper lige dine opskrifter. Vil være med :o)
Ha`en dejlig dag
Tillykke med det fine vægttab. Selv ville jeg vælge svømning som sidste udvej, men godt der er lidt for enhver smag :-)
Godt gået - eller svømmet ;o)
Bollerne ser lækre ud, de skal prøves.
KH Anette
You go girl..! ;-))
Tak for linket til de dejlige opskrifter. Jeg har prøvet stenalderbrød og det smager himmelsk, men er ikke et billigt brød. Hvem siger også at det skal være det. Glæder mig til at prøve de andre.
De ser lækre ud - men hvad er HUSK?
Hej, nu er der købt ind til boller og de er i ovnen, men hvor varm skal den være og hvor længe.
Hej, nu er der købt ind til boller og de er i ovnen, men hvor varm skal den være og hvor længe.
Sådan Dorit - og tak for opskriften.
Mit liv handler PT om præcis det samme - og samme vægttab som dit.
Held og lykke med resten.
Strikkelis: Ovn på 160 grader i ca. 30-35 min.
Annelise: Nej, brødet er ikke billigt, men man spiser ikke så meget af det.
Tusinde tak, det var sådan jeg gjorde og de er formidable, smager virkelig godt, også uden noget, bestemt ikke sidste gang jeg bager dem.
Send en kommentar