lørdag den 19. april 2014

Ski og sne

Sne og ski hører sammen, og eftersom vi har sne i rigelige mængder, ja, så måtte vi ud at lufte alpinskiene efter flere års pause.

Klaus fandt dem, godt rustne, nede i kælderen, men en tur til slibning og voks, så var de fine igen. Og støvlerne fandt vi på loftet. Men selvfølgelig kom der en snebyge ligesom vi skulle op med liften.Skiliften ligger på Lille Malene (450 m.o.h.) ude ved lufthavnen. Der er to liftsystemer - en til børnepisten og en til de voksne pister.

Pisterne lever op internationale standarter med grønne/røde og sorte pister, inklusiv en internationalt godkendt piste til afholdelse af diverse mesterskaber. Lige nu er der GM i alpint og snowboard derude. Men der er god plads.


Det er sjovt, når man først én gang har lært at stå på ski, glemmer man det aldrig - det sidder på rygraden akkurat, som dét at cykle. Omend den første tur på skiene var lidt "rusten", men på næste tur havde kroppen allerede fundet sin rytme igen. Det var bare svært at se noget pga. vejret - alt var hvidt i hvidt.

Jeg måtte da også ned at kysse sneen lidt...


Klaus på vej ned.


Og så ellers hjem på terrassen til 5 minutters sol.

3 kommentarer:

randiglensbo.dk sagde ...

Det ser ud til, at I har haft en fin tur på brædderne :-) Og afterskiing med sol på kinderne :-)

dqpage sagde ...

Hvor hyggeligt med skiferie 'i baghaven' :o)
Fortsat god påske

Susan sagde ...

Smukke billeder. Og jeg har kysset sneen så mange gange sammen med min familie, når vi har været på skiferie i Norge og Sverige, at det nu bliver accepteret at mand, børn og børnebørn står på ski. Jeg går tur med vinterstøvler på :-)