onsdag den 26. maj 2010

Det tog lige pusten fra mig...

Pu ha, har modtaget hele to awards - fra Frk. Turkis og Mit pusterum - hvad ska' jeg sige - det tog lige pusten fra mig :-) De er fra to bloggere, som jeg selv følger med stor glæde.

Det er rigtig dejligt, at nogen glædes og inspireres af det jeg laver, og jeg er dybt beæret. Tusind tak, skønne Christine og Randi.

Og nej, der absolut ingen sammenhæng til billedet - havde bare lyst til at illustrere dette indlæg med noget andet end award-logoet ;-) Billedet er i øvrigt fra vores tur til Den Dominikanske republik, hvor jeg fik et fiske-lugtende kys af en smækker herre-søløve i Ocean World.


Nu skal jeg selv give award'erne (hedder det det? :-)) videre til 2 x 7 personer - det er altså mere end jeg lige kan overkomme, så jeg vil tillade mig at slå dem sammen til én! Tilgiv mig derude :-)
Og det bliver altså svært, at vælge - der er så mange gode derude...

Hav tålmod... jeg arbejder på sagen...

P.S. Har i dag læst en masse om en formentlig sindsforvirret person, som har stjålet en identitet med billeder og hele "moletjavsen" fra en anden blogger - faktisk flere. Det er krænkende og utroligt ubehageligt for dem, det går ud over, men vi skal altså ikke lade os skræmme, bare fordi én stakkel ikke kan finde ud af det. Hvor der er et system, der kan misbruges, vil det ske. Vi skal blot tage vores forholdsregler og jeg vil opfordre alle, der ønsker at gøre personlige billeder offentlige, til at mærke disse - på den måde bliver livet noget mere besværligt, for den, der ønsker, at stjæle. Jeg er ked af, at nogen har taget konsekvensen og lukket deres blog - håber ikke det breder sig. Lad os fortsat glædes og inspireres af hverandre. Som én skrev: Vi kan ikke slås ihjel...

2 kommentarer:

Kragen sagde ...

Åhh, hvem der havde sådan en skøn båd!
Og sød søløve:o)

Anonym sagde ...

how about global warming?