fredag den 29. juli 2011

Flettet armbånd i papir

En tidligere kollega har bestilt et flettet armbånd i papir, og nu fik jeg endelig lavet det. Det skulle være i regnbuens farver. Så er det godt, at jeg er en samler - flere af de ældre ugeblade har måttet lade livet. Og en god kollega er sød at gemme blade til mig. Armbåndet får jeg lagt på amio.dk en af dagene.De led, der ser sorte ud her, er faktisk mørke lilla.


Mens jeg sad og bladrede i ugebladene "talte" alle de sorte bogstaver på hvid baggrund til mig, så lige pludselig var der også et armbånd med et mere "grafisk" udtryk.Papirlapperne er beklædt med pakketape for holdbarhed og styrke (man kan også bruge klart, selvklæbende bogbind). Papirlapperne er 7 x 15 cm. Dvs. man skal bruge 18 led for at få et passende "one size" armbånd.

Helene med bloggen genbrugblirguld har lavet en ganske udmærket guide til, hvordan de flettede led laves, hvis du har lyst til at prøve.

7 kommentarer:

DiSign-Keramik sagde ...

Hejsa

Hvor er de bare flotte.
Er helt vild med den hvide med de sorte bogstaver.

Tak for din søde kommentar på mit indlæg i dag.

Knus Dianna

Madame sagde ...

Sikke en skøn idé Dorit - hvor er de flotte! Så fine farver du har valgt, og det sort/hvide er meget elegant!

Helle Jescika sagde ...

Hvor er det fint. Til inspiration kan jeg nævne at jeg har set dem lavet i nodepapir og landkort, de var virklig smukke.

FruE sagde ...

De er superflotte, men det overrasker mig ikke :-) Jeg tror lige jeg vil kigge på den der guide. Kunne jo være fedt, at kunne lave armbånd der passer i farven til enhver anledning.

God søndag.

Helle sagde ...

Dette må jeg da bare forsøke. Utrolig morsomme. Spesielt artige med all skriften. Ville kanskje likevel forsøkt meg på et litt mer varig materiale?

Ulla-Bella sagde ...

Så herlige gjenbruks-armbånd du har laget:)

Jmaya sagde ...

Ser godt ud :-)