onsdag den 6. juli 2011

På pindene lige nu...

På pindene lige nu er der hvidt bomuld på p. nr. 3. Lene alias Strikkeheksen har været så sød, at forsyne mig med "opskriften" på de 4 rækker, der skal til hulmønsteret. Så komponerer jeg selv en sommerbluse af det.

Lene siger, at mønsteret er meget meditativt og det skriver jeg gerne under på! De simple gentagelser minder en hel del om et mantra. Det er simpelthen skønt og afstressende at have på pindene.


I starten tænke jeg: godt nok er det simpelt, men hvordan skal jeg lige holde rede på, om jeg skal til den ene eller anden række? Men det gav helt sig selv - man kan simpelthen SE det på strikketøjet.

10 kommentarer:

Kirsten Søeballe sagde ...

Ja det er skønt at kunne sidde med noget man kan slå hjernen fra med :-)
Glæder mig til at se ,hvad du får ud af mønstre.

Unknown sagde ...

Blir nok flott denne her. Synes mønsteret er veldig fint. :))

Anette sagde ...

Sikke et dejligt mønster. Jeg misunder din evne til at strikke. Jeg har hæklet meget, men blev aldrig så god til at strikke - og det er det bedste til bluser og den slags. Men hæklede sjaler, dem har jeg mange af.
Får helt lyst til at komme i gang igen.
KH Anette

Ellen Kathrine sagde ...

mon I vil dele ud af mønsteret? altså lave et mini meditationskursus til os andre- for det er vældig fint :-)

Susanne sagde ...

Det er bare så skønt et lille mønster. Min mor strikkede undertøj til min søster sidst i 60´erne i det. Og jeg selv til min datter i 80' erne. Sidst mønsteret blev strikket her, var til en angorauldundertrøje til mig selv, da vi i foråret skulle til Grønland;-). Jeg har haft tanken om en sommer bluse i det........ Tror jeg skal mere end have en tanke ;-)

Strikkeheksen sagde ...

Sjovt, jeg havde præcis samme tanker til at begynde med - men man kan jo se det og derfor bliver det så dejligt at strikke :-) Godt, du har fornøjelse af det, Dorit :-)

Hilde sagde ...

Det enkle er ofte det beste. Gleder meg til å se sommertrøjen ferdig.
Ha en flott sommer.

Elfepigen sagde ...

Hvor er det skønt mønster;) og det gør det jo ikke værre at kunne lave det uden at tænke for meget over hvad man skali næste række;)


Knus og kram herfra

Bistels Brenneri sagde ...

Hej Fru Olsen! Er titt innom din blog for at se på dine kreative syslerier, du er utrolig dyktig, jeg kan godt lige det du laver. Flott :)
Den kort benede hunde koster 1950 kr.
Ettersom du bor på Grønland vil det koste alt for penge at sende. Hvis du har interesse for at købe hunden, skal jeg til København fra 4 aug til 10 aug. Da kan jeg måske gi den til nogen du kender......bare et forslag.
Den lingner jo ikke så meget på den hund du har.
Hyg dig :)
KH Lisbeth.

Helle sagde ...

Det er så godt med mønstre som ikke krever for mye tenkning, som bare flyr av gårde. Tipper det er Anais du er i gang med, - har den selv som en av mine favoritter.