fredag den 21. oktober 2011

Hæklet uglehue

Jeg købte en opskrift på etsy.com på denne uglehue, som jeg hæklede til en kollegas 2 årige datterOpskriften indeholder mange størrelser. Den er også superhurtig at lave, og "Feather stiches" er ret sjove at lave... Den er hæklet i Naturuld på hæklenål nr. 6 (skulle egentlig være 6,5, men det havde jeg ikke, så gik jeg bare op til en størrelse 3 år i stedet for).

At tøsen så ikke vil gå med huen er en anden sag. Nye ting accepteres åbenbart ikke sådan lige uden videre;-) - heldigvis har jeg en god kollega, som var frisk på at stå model... ;-)4 kommentarer:

Marianne sagde ...

Hvor er den sød og sjov. Og de små piger er ikke sådan lige at overbevise om noget nyt. Det skal helst ligne noget de har i forvejen - taler af erfaring fra Lærke der nu er 3 år.
Må din weekend være god ved dig.
Marianne

Unknown sagde ...

Hehehe... jeg opplever stadigvekk med mine kreasjoner til ungene så er ikke de like oppglødd som jeg er. Men mine egne unger så jo ut som ullballer når de var små, men da var det jo jeg som bestemte. Du hadde nå fått deg en flott modell i mellomtiden. Luen blir sikkert akseptert av den lille også tilslutt. Ha en fin kveld. :))

Frujensensunikum sagde ...

En yndig lille sag med friske farver...og en modig kollega ;-))

God weekend

kh Jane

Birgitte Graversen sagde ...

Hold da k..., hvor er den god. Også modelkollegaen;o)