onsdag den 12. oktober 2011

Strikkesupport over æteren

Onsdag. Det er min fridag. Jeg kan sove længe. Dejligt!

Telefonen kimer et sted i huset. Øjnene misser mod de røde tal på loftet - hvad er klokken? Den er 7.30. Tumler ud af sengen, ud i stuen - hvor ér den telefon? Finder den endelig under nogle blade på sofabordet. Får med søvndrukne øjne klikket på "Løft røret".

"MoaAR, der er noget galt, mit strikketøj ser ikke ud som i opskriften. Det er en lorteopskrift!"

Troldetøsen, 4.000 km mod syd, er i røret og har problemer med sit strikkeprojekt nr. 2.
Hmmmm..... Okay, min hjerne er ved at være til stede - snakke, snakke, snakke og 20 min. går. Billede modtages på mail. Snakke igen og endelig er det på plads. Det er dælme ikke nemt, at yde strikkesupport pr. telefon!!


Tøsen er frustreret og sur - hun er gennem alle de kvaler, som de fleste strikkere har været igennem - nogle grundlæggende begreber skal på plads, for at man kan forstå en opskrift, som ikke er skrevet for absolut begyndere. Men der er nu ikke noget, der er så skidt, at det ikke er godt for noget - hun lærer af sine fejl. Selvfølgelig er det sjovere, hvis det bare lykkes første gang og der ikke skal trævles hårdt tilkæmpede masker op. Sådan er verden dog ikke altid...

Skønt, nu kan jeg nyde, at lægge mig i min varme seng IGEN - Ronja har holdt den varm -  og langsomt kan jeg lade mig glide ind i drømmeland igen.

Det er fridag - dagen er min!

7 kommentarer:

Julie sagde ...

He he, jeg ringer også stadig til min mor når jeg ikke kan få de lorte opskrifter til at virke ;0) Dog ikke 7.30 om morgenen

Hanne sagde ...

Dejligt med hundevarmet seng til en formiddagslur på fridagen.
Dit morgenopkald fik mig til at huske svigermors mangeårige tradition med at ringe til os lørdag morgen ved 8.30 for at høre om vi sov;))))

Marianne sagde ...

Godt hun ved hvor hun skal ringe hen :)
skønt du kunne hoppe tilbage - det kaldes egenomsorg - jeg prøver at lære det.

Margit sagde ...

Håber du havde en dejlig dag - skønt hun ringer - måske ville det hjælpe med skype - med billed på. Og det jo også gratis

x
Margit
creative tail

Kirsten sagde ...

Er det ikke derfor man elsker sine unger - de gør det bare uanset tid og sted. Jeg er vild med sådanne oplevelser, altså når det er mine børn der finder på det ;O))

Kludemutter sagde ...

Godt du kunne gå ind i en varm seng igen ;)

Hun må da også være bidt når hun sidder og strikker så tideligt ;)
Eller er der noget med en tidsforskel ?

Yt

Fru Olsen sagde ...

YT: Når kl. er 7.30 her er den 11.30 i Danmark - vi er 4 timer bagud.

Kirsten: Ja, jeg synes også det var lidt sjovt - bagefter!

Margit: Skype til udlandet er desværre ikke gratis, så skal man nemlig bruge Skype Out. Og Skype kører jo via internettet, så det koster trafik på nettet. I Grønland er internet volumentakseret, og Skype med billede sluger en del. Men vi har meget billige telefontakster, som regel ringer tøsen bare op, og så ringer jeg tilbage.