lørdag den 8. oktober 2011

Så tyst en morgen

Så tyst en morgen 
så dejligt et syn at vågne op til. 
Trækker vejret dybt ned i maven
suger det ind - og håber på en dag på vandet
blandt et hav af isskosser


Opportunisten - Havørnen - har fundet en isskosse med udsigt
- måske kommer der en fisk forbi
Så længe havørnen var på besøg, skulle de små snespurve ikke nyde noget. Men straks han var fløjet, blev morgenmaden guffet - nu vil jeg gøre ligeså.

Hav en rigtig dejlig weekend derude!

12 kommentarer:

*Pearls on a string** Dorthe sagde ...

Og også en god weekend retur til dig herfra Danmarkimut :-)

Hilsen
Dorthe

Strikkefuglen sagde ...

Dejlige billeder :-)
God weekend til dig og dine.
Majbritt

Elfepigen sagde ...

Uha SÅ smukke billeder Dorit,både i det her indlæg og det sidste...Farverne mider meget om de Islandske:D men der mangler der godt nok isen....
Rigtig rigtig god weekend til dig og dine kære...

Og tusind tak,jeg vil begynde at øve mig for alvor..den går ikke længere den her:)

Rigtig mange knus og kram herfra.

Frøken Lyngsø sagde ...

Dine billeder giver mig simpelthen lyst til at pakke mine ejendele og flytte nogle måneder til Grønland - opleve naturen, opleve naturen og så lige opleve lidt kultur også! Det ser bare rigtig flot ud!

Jeg luftede tanken om et halvt eller helt år på Grønland, men det faldt ikke i helt god jord herhjemme. Måske jeg bare selv skal tage mig en forlænget tur deroppe?

Strikkeheksen sagde ...

Rigtig dejlig weekend til dig også :-) Alt for længe siden, jeg har været her - du har som sædvanlig taget et hav af smukke billeder fra den helt unikke natur, du bor i :-)

Jeg bliver nødt til på et tidspunkt at eje sådan et fiske-sælskindsarmbånd, de er bare helt forrygende smukke og unikke - men det vender jeg tilbage med :-)

Rejen sagde ...

Smukke billeder og ganske fornuftigt af snespurvene...;D

KirstenK sagde ...

Helt vildt smukke billeder...forstår godt spurvene holdt sig væk så længe ørnen sad der og var på udkig efter føde...god weekend til dig også!

Madame sagde ...

I lige måde, Dorit - god weekend til dig og tak for de smukke billeder.

Anne-kaffekande sagde ...

Kære Dorit, endnu engang er jeg blevet rørt af at læse på din blog. Dit indlæg om, tid til kreativitet, er så flot! Jeg arbejder selv med samme temaer... Men det er nemmere sagt end gjort. Pt studerer jeg, men jeg har lovet mig selv at et job ikke (igen) må få første prioritet ... Håber jeg bliver i stand til at holde det løfte - som du har :-) så bekræftende!!!
Jeg kan godt lide en flot efterårsdag, men når det blæser og regner glæder jeg mig meget til frosten kommer. Dine billeder er så fantastik smukke. Jeg længes endnu mere efter 'kong vinter'. God dag til dig og dine. Kh Anne <3

Helle sagde ...

Naturen du lever i er bare så utrolig rå og vakker, nesten så man kan miste pusten.

Det rørte meg da jeg leste ditt innlegg om å prioritere sin tid og sitt liv. Jeg tror mange av oss kommer til et veiskille hvor vi må se noen realiteter i øynene og gjøre noen tøffe valg. Jeg tror også det er en modningsprosess det å tørre å være mindre flink, og tørre å sette seg selv i førersetet. Men du verden så godt det er når man oppdager hvordan det er å være sjåfør i sitt eget liv, i stedet for å overlate rattet til alle andre. :)

Anonym sagde ...

Smukt... nyder dine billeder og ønsker mig til Grønland = )

Anette sagde ...

Meget smukke morgen billeder, håber du får en dejlig søndag.
KH Anette