lørdag den 29. oktober 2011

Orden må der til - nogen gange :-)

Jeg har en stol i stuen, hvor jeg altid sidder, når jeg ser TV, strikker, hækler m.m. Jeg gider jo ikke sidde inde på mit værksted og strikke helt alene fx. Altså bliver der nemt rodet rundt omkring min stol: bøger, noter, garn i massevis, strikkepinde, hæklenåleetui, nålepude, saks... you name it... Klaus er meget tolerant, men ind imellem synes han, at jeg breder mig, og det har han vist ret i!

Nu er garnet sorteret i plastikkasser (til legetøj :-) og står på værkstedet. Fremme er kun det garn, som p.t. er i gang og det ligger i en pæn sort kasse af stof. I reolen bag min stol havde jeg ikke rigtig plads til bøger og opskrifter. Så samlingen af gravhundefigurer (som ikke ér noget, men som alligevel betyder noget) måtte vige pladsen og fik til gengæld eget hjem i denne kasse på væggen, lavet af en gammel vinkasse. Kassen malede jeg med sort akrylmaling. Satte et print af Ronja bagest i kassen og op på væggen med det.

Nu er der plads til bøgerne.


Opskrifterne/papirerne fik plads i en A4 mappe, hvis afskyelige blå plastik ikke skulle vanære min reol, altså måtte den have et betræk syet af stof fra lageret (det er derfor det er godt, at have et lager :-)


Betrækket gav plads til et par lommer indvendig, og jeg fik anledning til at ryde op i alle papirer, print, små hæfter, notater m.m. Bl.a. fandt jeg min afdøde mors hækle-hæfter fra "guderne-må-vide-hvornår". Opskrifterne er gamle og ikke så moderne ja, men der er altid inspiration at hente.


Og nu er der orden! I hvert fald så længe det varer...

8 kommentarer:

Tro Håb og Kærlighed sagde ...

Hvor er det fint!

Trine F sagde ...

Fint er det blevet ;-).
Men alle de ting, der skal til for at få det pænt, det er jo det tiden går med, og derfor det ikke altid er ligetil at holde orden.

Flot hylde og omslag til mappe, du lige fik kreeret, som prikken over det berømte i.
God lørdag aften til dig.

Rejen sagde ...

Dejligt med orden i tingene og fin hylde til gravhundene, jeg har en magen til af den store fra Kai Boyesen...;D

Marianne sagde ...

Det er så dejligt når man har fået gjort orden - det gode vare sjældent længe !! ;0)).
Rundt om min plads står farvede tasker fra Rice og små fine farvede plastkurve - og alligevel kan jeg nå at rode på gulvet og det lille bord :0)

Dejlig søndag.

FruE sagde ...

Synes der er mere ro indvendigt når der er ro omkring mig. Så jo mindre rod jo bedre for mig.

God ide til de ellers lidt kedelige mapper.

Lydert sagde ...

Der er næsten ikke noget bedre end at få ryddet op. Desværre breder mine kreativiteter sig også, og jeg har ikke nogen til at prikke til mig, når det bliver for meget.
Skønne gravhunde, du har

dqpage sagde ...

jeg tror den stol ligner min (før oprydning) ;o)
Men du har helt ret : oprydning må der til - det giver også bedre overblik.
hilsen Mona

LisBethLys... sagde ...

Hvor er jeg vild med din lille gravhundeudstilling! Super godt udtænkt!
Og sikke en dejlig mappe fuld af inspiration; idé'en med at pakke plastic'en ind er god!
Hyggehejsa fra
LisBeth.