lørdag den 5. november 2011

Flyver trods vinden

Jeg forbløffes ved lyden af helikopteren, en Bell 212, som ellers ikke plejer at flyve i så hårdt vejr. Den flyver i pendulfart - håber ikke nogen er i nød.  Måske skifter de besætning på en af boreplatformene?!

Den kæmper sig frem mod vinden og står nærmest stille ude foran stuevinduet. Dvs. helt stille er den ikke, man kan godt se, hvordan den bevæger sig i den turbulente luft - godt jeg ikke er med!!

Ravnene kommer også glidende forbi huset hen langs kysten, men farten er ikke den samme som ellers. De står også nærmest stille i luften.


Nå, men nu kan jeg vel ikke trække den længere???... Må igang med indlægget om den pakke jeg fik... at sy modeller til den kreaside jeg skal have i julenummeret af bladet "Gravhunden", sy punge og nøgleetuier i sæl- og fiskeskind til Amio.dk, lave armbånd i samme materialer og så til Amio.dk, sy en frakke, strikke muffediser, lave gaver til pakkeleg og pakkekalender til de to voksne tøser, som stadig får pakker hver søndag i advent... hmmm... hvorfor har døgnet ikke 48 timer??

9 kommentarer:

Anette sagde ...

Meget smukke billeder du viser både her og i det tidligere indlæg.
Ja også jeg kunne godt bruge flere timer i døgnet - gerne af dem hvor jeg ikke skal på arbejde.
KH Anette

Helvigs strikkehjørne sagde ...

Utrolig flotte billeder du viser og det er lige før jeg kan mærke hvor meget det blæser...Dejlig at du kan lave nogle kreative ting indendørs idag.;))

Julie sagde ...

Uhhh man kommer helt til at fryse af billederne ;0)
Godt der er dejlig varmt inden for.
God lørdag aften

Frøken Lyngsø sagde ...

Hvor er det bare smukt, koldt, men smukt! Jeg må til Grønland og opleve naturen - Jeg synes dog, at I lige kunne sende lidt kulde, sne og vinter til Danmark, hvor jeg endnu ikke har kunne bruge min sælskindshue (!)

dqpage sagde ...

Det ville godt nok hjælpe gevaldigt hvis døgnet blev udvidet lidt ..
gad vide hvad der var med de helikoptere ?
hilsen Mona

Fru Larsen sagde ...

Sikke en masse fantastiske billeder, ser så godt ud, selvom jeg må indrømme jeg er glad for det ikke er så koldt her endnu!
:)

Michael Seeger Hanmann sagde ...

Dejlige billeder Dorit, sikke travlt du får og jeg er overbevist om at mange mennesker ønsker sig at døgnet havde mange flere timer.
I kærlige tanker, god Søndag.

Randi sagde ...

Flotte billeder. Jeg kunne også godt bruge dobbelt så mange timer i døgnet, Der er alt for mange krea ting der står i kø :O)

God søndag.
Kh Randi ♥

Lona sagde ...

Uh det ser sørme koldt ud hos jer! Jeg læste at Air Greenland havde flyvninger man kunne købe og overskud'et ville gå til en forening for incest ramte børn, men sikken en flyvning de har fået!