søndag den 13. november 2011

Nyt udsyn ønskes

Prøv lige at se, hvordan vores stuevinduer ser ud efter noget der ligner en evigheds stormvejr. Og som I kan se gennem salt og sand er al sneen pist væk!

Det sidste døgn har vi haft 2-6 PLUS grader og det har PISSET ned. I går var det glat som i G L A T, man skulle bare TÆnke på at gå ud, så gik man på r-ø-v-e-n. Det var ganske enkelt umuligt at stå fast.

Tidligt i morges blæste det som i O R K A N. Max vind var oppe på 42,8 m/s - det svarer til 154 km/t og er langt over orkan!!!! Lige nu ligger det omring 128 km/t...

10 kommentarer:

marianne Sa sagde ...

Fy da for et vejr - men netop en understregning af hvorfor der er glas i vinduerne - ikke fordi de skal skinne nypudsede, men for at holde regn og blæst ude.

Håber snart stormen lægger sig.

Kirsten Søeballe sagde ...

Øv for et udsyn. Og så den vind. Godt at I kan komme indedøre :-)

Pysselfarmor sagde ...

oj oj vilket väder ni har haft - har!

Sylke sagde ...

Litt av et vær - da er det vel bare å gå i hi... ;)

Mette J sagde ...

Her netop læst din isbjørnehistorie, - helt fantastisk oplevelse !! Skal til Grønland til sommer og glæder mig rigtig meget, men ønsker ikke at se isbjørne så tær på. Mange hilsener Mette

Demselv sagde ...

Hvor er det bare alt for lang tid siden jeg har været forbi dig, dine kreativiteter har været savnet for mit vedkommende, men tiden er gået allllt for stærkt på det seneste, sådan går det til tider her i huset :o)
En lille sød historie: vi havde besøg af en af vores gode ven og hans 3 børn i går. Vores Clara og hans 2 piger skulle have en prøvedag på en billedeskole. Imens vi sad og spiste morgenmad, inden de skulle af sted, sad Clara og fortalte om dine smukke billeder. Vi har nemlig engang været inde og se et indlæg om hvordan du bygger dine billeder op med flere lag. Claras kommentar var: og tænk sig hun maler bare og lige pludselig er der en isbjørn, er det ikke bare for vildt???
Jeg syntes det var så sødt, så jo der bliver tit tænkt på dig her i huset ;o)

Knus Jill

Demselv sagde ...

PS: ville ønske jeg kunne sende jer lidt af det smukke vejr vi har haft i dag. Sol, og lige præcis så tilpas med temperatur, så man har kunne mærke det har bidt lidt i kinderne... men jo altså stadig ikke en snert af sne.

Tro Håb og Kærlighed sagde ...

Uha for noget vejr, I har. Godt at husene er hule!

Mariannel sagde ...

Hvis det ikke var fordi jeg skulle på Arla i morgen, kommer gerne forbi og pudsede dine vinduer ;0))
Træls når de ser sådan ud, men der er jo heldigvis råd for det :)
Rigtig god arbejdslyst når det blir til at være derude i vejret.

monaelisabeth sagde ...

Jeg skal da lige love for i har haft lidt vejrlig oppe hos jer.
Mvh mona