søndag den 19. februar 2012

Baby-mode

Bare fordi vi nu har fået en lille baby i familien - far og mor er blevet bedstetante og bedsteonkel – er mor gået helt i baby-mode! Hun strikker på livet løs og lige inden hun tog på ferie blev hun færdig med denne lille bodystocking.



Den er strikket i et garn, der består af 60% uld, 20 % bambus og 20% silke (spøjs blanding, men sikkert lækkert nok). Hun mangler at montere bånd med tryklåsnede ved skridtet på tværs over maven, og så en lille knap i halsen. Den er strikket i noget hun kalder "falsk patent", hvad dét så end er!

Mor har en kollega, som er færing. Det er hendes mor, som har fortalt lidt om, hvordan de strikker den hjemme på Færøerne. Der findes vist ingen opskrift, så mor har som sædvanlig bare kastet sig ud i det
:-)

Sara
blogbestyrer

4 kommentarer:

Elfepigen sagde ...

I dag er det Sara´s fødselsdag hurra,hurra,hurra....Stort tillykke med din fødselsdag.Jeg håber den bliver god ved dig og at du får ALLE dine ønsker opfyldt ;)

Hvor er den sød den lille bodystocking.

Fødselsdags knus og kram herfra

Randi B. Jensen sagde ...

Havde du fødselsdag i går - så et forsinket tillykke :-)
Fin bodystocking, godt alernativ til de mange små veste/undertrøjer, der er på mode for tiden :-)

KirstenK sagde ...

Også forsinket tillykke fra mig.... Hvor ser den dog lækker ud den der bodystocking...Den kunne jeg godt finde på at strikke i lammeuld...jeg kan vist godt finde ud af at efterstrikke ud fra fotoet...

Sara Trolle Nedergaard sagde ...

Tak for fødselsdagshilsner, hvor hyggeligt. Havde en dejlig stille og rolig dag :) Sara