torsdag den 20. februar 2014

Butiksværksted, hvalfangerbåd og siskener

Butiksværksted, hvalfangerbåd og siskener - hvad har det med hinanden at gøre? 
Ingenting. 
Blot er dette et lidt blandet indlæg ;-)

I skal da lige høre, hvordan det gik i lørdags til åbent hus i mit butiksværksted. Den korte version er, at butikken var sort af mennesker langt det meste af tiden, og varerne strøg ned fra hylderne. Nu er der halvtomt, og jeg knokler for at fylde op. Og det skal jeg ikke klage over :-)

På Facebook er LIKES steget fra godt 200 til over 900 på ganske få dage, så kendskabet breder sig støt og roligt. Og jeg skal lige sige til jer, der ikke har Facebook, at I altså godt kan se mine indlæg og billeder på Dooit Design alligevel. Det er åbent for alle.

Og til noget helt andet:
Husbond kom hjem med disse billeder i går. Kan I se, hvorfor de er interessante eller sjove om man vil? Jeg kan oplyse, at det er billeder af en hvalfangerbåd hernede i havnen.
Og så kan jeg fortælle, at jeg her til morgen under morgenkaffen observerede en havørn fiske - troede jeg - her lige uden for vinduet. Den jagtede en edderfugl, som i lang tid, havde held med at dykke i splitsekundet før havørnens kløer ramte vandet. Men edderfuglen blev mere og mere træt og slutteligt fik ørnen sin morgenmad! Den sidder nu ovre på øen og mæsker sig med en stor flok ravne rundt om.

Restaurant PIP er godt besøgt i dag af de små siskener - de lader sig ikke anfægte af en havørn.2 kommentarer:

Lisbeths Verden sagde ...

Du har alltid så fine bilder og så søte små fugler :) Ha en god helg, hilsen Beth

Muttifrutti sagde ...

Selv skipper har forstået vigtigheden af ergonomisk rigtig arbejdsstilling. Tillykke med din flotte butik.
hilsen
Anne