lørdag den 18. juni 2011

Thulebilleder Picasa album - diasshow

Til de af jer som gerne vil se Thulebillederne, men som ikke kan finde Diasshow-knappen, så skulle skærmbilledet gerne se sådan ud.


Hvis man ikke gider diasshowet for at se hele albummet igennem, kan man holde musen hen over billederne, så skulle billedteksten gerne vise sig - på den måde kan man hurtigt orientere sig i albummet og "læse" sig til, hvilke billeder man gerne vil se nærmere på.


5 kommentarer:

Marianne sagde ...

Hos mig står der " slideshow" , bare en oplysning hvis der er nogen der ikke er helt inde i det.

Unknown sagde ...

Kære Dorit
1000 tak for en fantastisk rundtur... nogle forstår at mænge sig med de kendte!!!! :o)
Det er nogle helt fantastiske billeder, jeg har næsten kunne mærke kulden og høre vandt... fantastisk rejse vi har fået lov at være med på.
Dejligt du er hjemme igen, har savnet dine fantastiske blå, blå billeder ;o)

Knus Jill

Majken Hammer sagde ...

Jeg mangler fuldstændig ord for at beskrive billederne - tusind tak for at vise os dem

Pia´s Hverdag sagde ...

1000 tak for en vidunderlig oplevelse i dine fotos, og sandelig også i dine billeder.

Du er sandelig også en dygtig fotograf, men det har jeg vist sagt før ...

Lena Schacht sagde ...

Kære Dorrit
Helt tilfældigt landede jeg på din blog - og hvilken en fantastisk en af slagsen. Du er utrolig kreativ på mange områder. Da jeg har været på Thule-basen i 3 uger i sommeren 1990, skulle jeg naturligvis lige se, hvad du kunne vise derfra - sikke et fantastisk gensyn. Thulebasen og hele området gik også lige i hjertet på mig :) Dejlige fotos du har taget, et godt kamera kommer virkelig til sin ret der. Jeg var faktisk med til at bygge varden på toppen af Dundas, sjovt at se den igen, synes nu den ser lidt rodet ud nu.... :)I dag ærgrer jeg mig over, at jeg ikke ofrede mere tid på fotograferingen dengang, men havde en fantastisk tur trods alt.
Glæder mig til at følge din blog