torsdag den 19. april 2012

Hvad skulle vi dog gøre...

... uden Internet?? Jeg kan, via nettet, følge familien, når de føjter rundt i verden :-)

Husbond og yngste trolletøs er i dette sekund på vej til Japan og Kina. Som I kan se på dette live-track (www.flightaware.com) befinder de sig et sted over Rusland på vej til Tokyo, hvor de lander om godt 4 timer - alt i alt en tur på godt 10 timer! Efter Tokyo går turen til Kyoto og derefter til Chingdao og Beijing i Kina.Klaus er afsted rent arbejdsmæssigt, og jeg skulle have været med som det tynde øl. Jeg kunne dog ikke overskue så lang en rejse igen så kort efter Thailand, så Nûno fik min billet. Og prøv lige at spørge om hun blev glad. Møgforkælet er hun!!

Og Klaus glæder sig - han skal ud at vise sin nye unge kone frem :-) Det giver status derude, at have så ung en kone, mener han!!! ;-) Nûno er knap så begejstret, som I nok kan tænke. Omvendt mener hun, at det så må give nogle fordele. Når ældre mænd, har unge koner, er det sommetider pengene, der afgør det. Så Nûno regner selvfølgelig med, at "manden", så giver hende rigeligt penge at shoppe for.

For år tilbage var Klaus derude, og han fik syet noget tøj. Da skrædderen kom på besøg på hotellet til "fitting" sludrede de sammen, og skrædderen spurgte Klaus om, han havde en kone. Jo, da, det havde han. Nå, men hvor gammel hun var? Jo, hun var jo så næsten 2 år ældre. Hvorefter skrædderen stoppede op: But sir, how can that be? Det er åbenbart meget usædvanligt derude, at konen er ældre.

I morgen får I et indlæg om den ældste trolletøs, som føjter rundt i Sydamerika. Også her kan jeg følge hende via internettet og jeg var på Machu Picchu før hende!!

Opdatering:
Nu har de kun 1 1/2 time tilbage - de flyver p.t. over Kina - de skal hen over en stribe russisk land inden de passerer Det Japanske Hav. Tokyo ses nederst i højre hjørne.


12 kommentarer:

Elfepigen sagde ...

:D Hun skal nok nyde den tur. Hvor spændende og det er dejligt lige at kunne følge med hjemmefra.

Knus og kram herfra

dqpage sagde ...

Fagre nye verden :o)
og så morer jeg mig lidt over det med at Nuno vil udnytte den 'gamle' mand til at få lidt kr (eller lokal møntsort) at shoppe for. Hvor hyggeligt at han tog hende med som 'det tynde øl'.
Tænk sådan at komme ud at se verden.
hilsen Mona

dqpage sagde ...

Fagre nye verden :o)
og så morer jeg mig lidt over det med at Nuno vil udnytte den 'gamle' mand til at få lidt kr (eller lokal møntsort) at shoppe for. Hvor hyggeligt at han tog hende med som 'det tynde øl'.
Tænk sådan at komme ud at se verden.
hilsen Mona

Tro Håb og Kærlighed sagde ...

Min far og mig yndede at spille par ind i mellem. Det havde vi meget sjov med!

Marianne sagde ...

Åhh hvor dejligt når man kan få lov til at forkæle sine unger , og når hun er sammen med far - ja så gi'r han nok lidt til shopping - håber du nyder at være alene hjemme ( så må man spise mad i sofaen samtidig med man ser fjernsyn ;0))

Marianne

Anonym sagde ...

He he. Jeg kan se det for mig! Tak for historien. Jeg starter denne dag med et smil på læben :-)
Det bliver spændende at høre mere om din forfløjne families oplevelser. Og mon ikke der også dukker lidt kreativiteter op fra dine alene-hjemme-dage?

Kludemutter sagde ...

Det er da også noget af en tur at få, dejligt.
Det er farligt med de døtre og fædre, de kan sno dem kan de.

Kender godt det flamegarn du skriver om på min blog.
Det er ved at blive moderne igen, så nu kan du strikke dig en ny trøje i det ;))

Yt

Randi B. Jensen sagde ...

Internettet er en herlig ting, når der skal holdes kontakt ude i verden. Det må være en fantastisk oplevelse for far og datter at rejse sammen - ærgerligt for dig, at du ikke havde energi til rejsen.
Jeg har lige kigget tilbage i din blog, for jeg har jo været fraværende en god uges tid - det er utrolit, at nogen kan have fornøjelse af at lave sådanne dumme anonyme indlæg, men du har bestemt ret i, at det siger mere om personen end om dig - håber, du kan lade det passere.
Rødfisk - jeg bliver helt misundelig, når jeg ser, at du kan spise fisk uden at det koster en formue - jeg fik et stykke fisk i Italien, jeg aner ikke, hvad det var for en slags, men den smagte dejlig og der var et tyk rund ben i den, det har jeg ikke set før!
Din dale, ser flot ud.
Dejligt at se, foråret er på vej i Grønland, så må der også snart være håb om flere varme grader i Danmark :-)

FruE sagde ...

Spredt for alle vinde kan man vist rolig sige. Har selv nydt godt af internettet på mine rejser. Da jeg var i Indien og skypede hjem f.eks.

Dine kære får en nogle store oplevelser :-)

Stella Dea sagde ...

Fagre nye verden. Hvor er det smart at kunne følge med hjemme fra. Håber de får en dejlig rejse. Skønt med noget far/barn tid.

Madame sagde ...

Hvor er det spændende, at man kan følge rejser via internettet, Dorit! Og sikke en masse din familie oplever lige for tiden.
Det er sjovt, at det giver præstige med en ung kone - ja, mon ikke Nûno får lidt med hjem :-)

bea's blog sagde ...

Noen tid tilbake jeg flyve den samme vej med SAS. Det var bare herlig! Har sett allt fra Siberia, Mongolia, Kina, Himalaya osv.! Bare sola hele veien.....God Helg!
Beatrice
~~~~~~~~~~~~~~~~~~