torsdag den 10. oktober 2013

Lyset fra himmel og hav

De sidste to dage har vi haft STORM - vind op til 39,8 m/s!! Men i dag klarede det op, solen tittede frem, vinden lagde sig og luften var mild.

Jeg sidder tit ved vinduet og nyder udsigten - sjovt så forskelligt solnedgangen og snebyger kan se ud med forskellige indstillinger på kameraet. Men lyset skiftede nærmest lige så meget som på billederne. Forunderligt!7 kommentarer:

dqpage sagde ...

Det er faschinerende hvordan forskelligt vejrlig kan ændre udsigten

Elfepigen sagde ...

Sikke et lys,smukke smukke billeder.
Der er jo intet bedre end når man har et vindue hvor udsigten kan nydes fra. Vi klager over kulde her, men jeg kan se at med den blæst i har haft så behøver vi ikke klage;)

Knus og kram herfra

randiglensbo.dk sagde ...

Betagende!

Fru Larsen sagde ...

Smuk udsigt og smukke billeder! Det er altid fascinerende at se dine landskabsbilleder, det er jo så langt fra hvad man ser i vores del af landet! (Møn)

Annes indfald sagde ...

Hvor er det fascinerende at se lysets indvirkning på landskabet. En udsigt man ikke bliver træt af at følge året rundt/dagen igennem!
Jeg elsker at tage til Vestehavet i al slags vejr... der er altid smukt! i storm og stille.

RODErier sagde ...

Den udsigt bliver man bare aldrig træt af ;-)

NonnasBlog sagde ...

Fantastiske billeder. Det er utroligt, så meget lyset skifter og ændrer landskabet.
Her kender vi også til, at solnedgangen ud over fjorden konstant forandrer sig. Lyset, spejlinger, vejrliget spiller sammen på forskellig vis. Hele tiden. Vi nyder det. God weekend1