lørdag den 12. juni 2010

22 mænd... er det bare mig...

... der ikke kan se fascinationen ved fodbold?? Husets herre kan! Og al familieliv er sat på standby den næste tid. Det er såmænd også okay - jeg kan godt underholde mig selv. Men jeg føler mig lidt hjemløs - det KUNNE være rart med en TV stue. LYDEN af fodbold går mig i dén grad på nerverne. Engelske kampe er det rene vand ved siden af lyden fra VM i Sydafrika. Det lyder som en kæmpe flok vrede bier.
Og volumenknappen er øjensynligt gået itu, mens den stod på loud.

Og så kommentarerne - christ! " Prøv, at se hvordan han rammer bolden!". "Ja, det er fantastisk".

Ja, jeg siger ikke mere... PLUDSELIG hopper jeg en 1/2 meter i luften ved lyden af et tordnende "NEJ!" så højt, at naboen må kunne høre det. Og manden RYGER op af stolen. Hvad f... sker der?
Nåååe, det var bare hadeholdet, der scorede. Jeg må hellere sikre den antikke bolchebonbonniere af grønt glas og marmorpladen på servanten - nå nej, de røg sig en tur ved sidste VM.

Og stakkels Ronja, som uforvarende drages ind i spillet - se bare her hvordan hun må agere fotomodel til Klaus profilbillede til VM Manager Spillet på nettet. Hun var ret sur over, at hun ikke måtte bide i bolden - bare fordi den er købt i Galaxys souvenirbutik i L.A. (angiveligt det hold Beckham spiller på).

Så Ronja forstår heller ingenting...Klaus fik mig for år tilbage lokket med til en pokalfinale i Cardiff i England. Kampen stod mellem Arsenal og Manchester United. Arsenal er ikke bare favoritholdet - de er stjernén! Klaus havde købt T-shirts til os - røde med Arsenals logo. Og købt billetter på det sorte marked, hvilket resulterede i, at vi fik pladser i Manchesters Uniteds Area - prøv lige at spørge, hvorfor vi ikke flashede t-shirts'ene?

For mig var det bare 22 små mænd på en grøn plæne, som løb for at fange bolden. Når de så endelig fik den, sparkede de den væk igen!! Av, av, det må jeg ikke sige! Any way - det var noget mere interessant, at iagttage alle disse mænd, store mænd, små mænd, høje mænd, grimme mænd, gamle mænd, smukke mænd, men værst var den skotte, som havde plads ved siden af mig. Hvad han skulle bruge sin plads til forstår jeg egentlig ikke. Han stod helt oppe på tæerne det meste af tiden, med hævet knytnæve, brølende med umiskendelig skotsk accent: "take your fucking glasses on", bankende næven i takt. Det var et festligt skue. Og som de dog kan synge!

Klaus ville gerne ud af stadion så hurtigt som muligt, og det forstår jeg egentlig godt i betragtning af det store opbud af beredne betjente udenfor - klar til at beskytte det ene eller andet hold tilhængere. Gemytterne kommer åbenbart hurtigt i kog. Det er jo bare en bold...?

Nå, jeg tror jeg tager mine briller på, og fordyber mig i mine egne interesser. Heldigvis er vi forskellige...

Jeg er ikke blondine, men dette kunne godt være mig:


7 kommentarer:

Birthe sagde ...

ha-ha , skønt indlæg .... du har da bestemt en artsfælle i mig . Heldigvis gider min mand ikke se fodbold :-)

Anonym sagde ...

Det er ikke bare dig - osse mig :-)

Heldigvis gider Mogens heller ikke se fordbold. Og i øvrigt har vi ikke noget TVsignal!

Du må være kreativ med noget musik i ørene indtil det der fodbold går over igen.

Michael Seeger Hanmann sagde ...

Ja den fodbold, og så er det altså ingenting herhjemme.
Jeg hørte et indlæg i radioen om en dansker der arbejder i Holland, og som følge deraf har Hollandske kollegaer, da den danske reporter spørger ham hvordan Hollænderne tager det med at de skal møde Danmark i den første kamp, siger han, de har sagt til ham at det er pest eller kolera, hvis Holland vinder bliver han moppet, hvis det usandsynlige skulle ske at Danmark skulle vinde, bliver han slået ihjel.
Jeg ser også fodbold, men jeg har ikke adgang til at se så mange kampe, så der bliver ikke brugt så meget tid fra min side på det.
God søndag Dorit.

FruE sagde ...

Stik dem dog en bold hver i stedet for ;o)

Fru Olsen sagde ...

Ja, en bold hver - meeen det må jeg ikke sige højt herhjemme ;-)

Fru Olsen sagde ...

Ja, fordbold er skam seriøst, men ligefrem liv eller død? Hmmm...
Jeg har kastet mig over det kreative - det værste der kan ske, at at stikke sig på nålen ;-)

Karen Klarbæk sagde ...

DU har vundeti min give away.
Skriv en mail med din postadresse: klarbaek@vip.cybercity.dk

Karen