søndag den 13. juni 2010

Unikke armbånd i sælskind, og meget mere...

Vores husbådforening skal have loppemarked på kajen næste weekend - jeg skal nok annoncere det en af dagene, så jer Kjøvenhavnere er informeret). Det er åbenbart en succes hvert år, og da husbonden min er i DK, er det oplagt, at han og vores yngste datter Nûno fra Århus har en bod.

Klaus rejser i morgen og jeg syntes han skulle have lidt med herfra. Altså måtte jeg i gang - siden fredag efter fyraften har jeg produceret 10 armbånd i sælskind med diverse pynt (alle er lukket med tryklås). 11 armbånd af flettet papir beklædt med klar plast, 3 hæklede hårspænder (de filtede lå på lager). Herudover blev det også til 4 rækker flet á 40 links beklædt med plast, i sorte/grå/hvide farver, som skal blive til en taske til den ældste datter Sara. De er endnu ikke syet sammen, og skal også have lynlås i. Men det bliver ikke i dag ;-) og I må se tasken senere.

Det blev til i alt 363 links. Først rev jeg sider ud af stakken af ugeblade, sorterede dem i farveskalaer, herefter skar jeg 363 firkanter (6 x 13 cm og 9,5 x 19 cm), beklædte dem med klart selvklæbende plast, foldede dem, flettede dem og samlede dem til henholdsvis armbånd og taske). Jeg tror jeg kan flette i søvne nu... og fingrene er lidt ømme.

Men så blev det også som jeg ville have det. Godt jeg har fri i morgen, så jeg kan få ryddet op - huset ligner en krigsskueplads. Klaus har jo set fodbold...

Det blev forresten også til 7 skåle formet i LP plader - dem må I se billeder af senere, for nu skal jeg i seng...

PS: Nûno har produceret 45 sæt øreringe, et hav af armbånd og halskæder. Hun skal vist også have syet lidt i ugens løb. Jeg tror hun planlægger pudebetræk.

PPS: Hvis nogen skulle have lyst til at erhverve sig et lignende armbånd, så drop mig en mail på: 
doo snabel a tele punktum gl.

2 kommentarer:

Kristine sagde ...

Heysa Dorit!

Mange lækre ting, du har fået lavet ;)
Jeg glæder mig også rigtig meget til mine ørering fra Nûno.
Glæder mig rigtig meget til dem.

Og jeg glæder mig også rigtig meget til at se dig/ jer igen. Hører du vil kigge forbi i september?

Hils pigen ;)
Kh
Kristine

Fru Olsen sagde ...

Ja, kristine jeg har en veninde, som meget godt ku' tænke sig sådan en dag - endnu ved jeg ikke hvornår, men formentlig i starten af september, hvor jeg håber du har tid.