tirsdag den 15. juni 2010

Tålmod - og gammel vinyl i ny forklædning

Nu er der 50 faste læsere på min blog - eller der er i hvert fald registreret 50 (faktisk 51). Og I kommer jo nok forbi ind imellem - tak for det alle sammen. Håber I finder det jeg blogger om interessant - selv finder jeg megen inspiration rundt omkring og glædes ved at læse med forskellige steder.

Jeg har jo sat en GIVE AWAY på højkant ved 30, 50 og 70 læsere. Jette fra Kamma & Ko (hun er så tyst for tiden?) var heldig (det håber jeg da hun synes) og valgte tasken ved 30 læsere. Nu skal der trækkes lod igen...

... men kære venner, ha' lidt tålmod - der er lidt meget at se til p.t., så jeg gør det en af dagene.

Vinderen kan vælge mellem smukke smykker lavet i sælskind - se tidligere indlæg.

Indtil da må I nøjes med et kig på disse skåle gjort af gamle vinylplader. Musikken er for tid og evighed forstummet i disse riller, til gengæld kan nogen måske glædes over, at disse klenodier kommer til ære og værdighed i ny forklædning.Klaus og Nûno skal jo have en bod på Skibbroens loppemarked i Sydhavnen (lige ved siden af Fisketorvet og overfor Københavns roklub) i den kommende weekend. I et tidligere indlæg fortalte jeg om armbånd produceret i henholdsvis sælskind og papir. Det blev altså også til skålene - de er ret dekorative og ser flotte ud med appelsiner i, eller bare til pynt.

Hvis nogen er interesserede kan jeg lægge "opskriften" på min blog.3 kommentarer:

Villa Ko sagde ...

Jo skam, jeg er glad for de fine sager :-) Jeg har også skrevet til dig her (måske du ikke har set kommentaren?): http://dooit-justdooit.blogspot.com/2010/05/tasken-er-vk.html
Smil fra Jette

Fru Olsen sagde ...

Okay, Jette. Jeg har bare været inde på din blog flere gange og kan bare se, at du ikke skriver for tiden. Håber du har det godt!

milla sagde ...

Super flotte ting du laver! :-9 jeg laver slev ure, men har ikke før prøvet at skære i lper, men vil gerne prøve det. Men skal lige høre, havd er frysetape? har prøvet at google det, en uden held..
Mange hilser Camilla