tirsdag den 1. juni 2010

Flyvende hund, syning, strik m.m.

Nûno og Jasons lille hund Kikki er noget af et livstykke - blandt andet kan hun flyve - fuldstændig frygtløs kaster hun sig ud i luften efter legetøjet.
I går hæklede jeg en elefant til hende - den vakte lykke. Jeg nåede dog ikke øjnene før hun hapsede den...

Men som alle andre hvalpe er der fuld fart på det ene øjeblik, det næste - bang - så ligger hun og sover. Her er hun faldet omkuld midt i legen med elefanten, og hvad er mere trygt end at ligge med den i munden?! Og så hos sit menneske - man sku' være hund!!


Kikki skal være med i ALT! Klaus og jeg sad og krammede lidt, straks kom hun og borede sig op imellem os - jeg vil også være med!


Nûno er kommet godt i gang med at sy. Jeg forærede hende en symaskine og sammen gik vi i genbrugsbutikker efter stof. Det var hun ellers ikke meget for - havde ikke prøvet det før og vidste ikke hvor meget guld man kan grave op der. Bl.a. var vi i Kirkens Korshærs Tekstilværksted i Århus i Nørre Allé, hvor man kan fylde en pose for en halvtredser. De har ALT hvad der hører til denne verden: stof (både brugt, og nye metervarer) broderier, garn, lynlåse, knapper, bånd, sytråd, hanke, garnmøller, sybøger... you name it, they got it. Vi kom af med 300,- og jeg vil vove den påstand, at vi skulle have betalt kr. 1000,- hvis vi havde købt det i en stofbutik.

Hun har indtil nu syet en kjole, to puder, tørklæde til kæresten og denne toilettaske, med lynlås og lommer. Tasken er dog syet i stof vi købte i Stof 2000. Og der er planer om et halsbånd til Kikki.

Hun har også syet dette tørklæde i mine silkerester. Hun har lavet to mere bl.a. et i alle de turkis, grønne og blå rester. Det er syet som et langt rør og syet sammen i enderne. Utroligt praktisk og det er bare så flot!Jeg strikkede denne taske til hende i rød LIMA, hun filtede den selv og syede foer i af stof fra Kirkens Korshær. De sjove røde træknapper med hvide prikker fandt hun også dernede.


I morgen kommer dagen, hvor Nûno og jeg skal ned til Kristine (Kjær & Schmeling) og have en L.D.E.S.-dag, hvor vi skal prøve kræfter med Silver Art Clay og bl.a. lave en ring. Vi  G L Æ D E R  os rigtig meget, også til at hilse på en af de skønne bloggere!


6 kommentarer:

FrkTURKIS sagde ...

Sikke skønne ting I får lavet! Hvor må det være dejligt med kreativ mor-datter tid :-)

Og skal da lige forbi Nørre Allé (selvom jeg jo SLET ikke mangler stof ...)

God tur til Kristine - bare det var mig! Men nu ved jeg jo ikke så meget om smykkefremstilling (og har jo også et arbejde at passe ...)

Bedste tanker fra et andet sted i Århus ;-)

Anonym sagde ...

Kære Dorit.

Hvor er det dejligt at se Nûnos skønne ting. Og hendes lille glade, aktive hund/kanonkugle :-)

Held og lykke med jeres smykkekursus i morgen! Jeg glæder mig til at se resultaterne, som jeg er overbevist om bliver helt fantastisk smukke.

Kh :-) Inge

Jytte sagde ...

Tusind tak for de søde ord på min blog :o)
Jeg skal da vist også lige et smut omkring Nørre Allé en af dagene !
Jeg er rigtig spændt på hvordan smykkekurset imorgen går, jeg skal selv deltage i samme kursus den 13 Juni og glæder mig rigtigt meget ... KH Jytte :o)

Villa Ko sagde ...

Godt gået af din datter. Æblet falder ikke langt fra stammen. Håber du så min besked om at jeg har fået din pakke :-)
VH Jette

Michael Seeger Hanmann sagde ...

Det var da en herlig hundehvalp, og sikke kælen den er, sikke en masse lækre ting i har fået lavet, det ser rigtigt kreativt ud.
God aften Dorit.

Madame sagde ...

Jeg kan slet ikke stå for billederne af den dejlige hundehvalp, Dorit :-) Og sikke nogle skønne ting du og din datter har lavet!