mandag den 6. september 2010

Alternativer der vil noget

Henrik og Vera hjemmefra kom på besøg på Ragna i dag. Vi har været så heldige gennem årene at kunne bo i deres lækre penthouse lejlighed på Islands Brygge. Faktisk kan vi se den herfra, hvor Ragna ligger til kaj.

Deres lejlighed ligger øverst oppe bag den store sorte (LO) bygning midt i billedet. Så vi sejlede dem hjem, efter at have hentet sushi henne ved Langebro. Hyggeligt, at kunne sejle ud at købe ind! Og skønt, at Jan fra værftet i Stege har ladet os bruge hans jolle, så længe den ligger her.

På vejen så vi flere alternative former for fartøjer.

Først denne - tja, hvis man ikke har råd til det store, ja, så kan en tur på genbrugspladsen efter olietønder være optimalt. Deres oplevelse er helt sikker ligeså god, som de, der sejler afsted i en stor dyr motorbåd. Måske større? Selvgjort er velgjort?

Har man trang til småborgerlig hygge, ja, så er dette fartøj da sagen. Hvorvidt det er sejldygtigt eller ej, skal jeg lade være usagt... og læderet har altså ikke godt af saltvand!

Og hvorfor ikke lave en flot rafte-indhegning a la havehegn på taget af styrehuset, når man nu gerne vil være i fred. Det er sikkert også hjemmegjort (solen er ved at gå ned, så billedet er lidt mørkt).

1 kommentar:

KIRKEBY sagde ...

Skønne skuder! Tror jeg må i gang med en tømmerflåde, så vi kan sejle lidt på vores lokale provinsby.sø!