onsdag den 8. september 2010

Når glæden stråler...

Her til morgen har jeg siddet og strikket en gave færdig, nydt en kop kaffe i fred og ro, mens blæsten får husbåden til at gynge i stille rulninger - lige hvad min sjæl trænger til!

Jeg har i mange år været fan af Hanne Boel og i aftes downloadede jeg hendes nye plade "I think it's going to rain", så den ville jeg sidde og høre i ro og mag. Jeg vidste godt det var en stille plade, men hvis ikke man er trist i forvejen, så bliver man det!!!

Dette nummer er det absolut bedste, men resten.... hmfr... glem det... Det ku' væe så smukt, men jeg blev altså trist.Næ, så er der mere glæde og livsbekræftelse i et andet nummer, som jeg også hentede i går. Det er "Når glæden stråler" af Lars Lilholt og Rasmus Lyberth. Desværre kunne jeg ikke finde det på YouTube, så lyt lidt til det her.  Lars Lilholt kan dog godt gå hjem at lægge sig, hvad sangstemme angår. Der er få, som slår Rasmus - Grønlands nationalskjald.

Lyt til ham her - fantastisk stemme i en lille krop. Og læg mærke til Sidsel Marie Søholm - sikke dog en indføling og sikke en stemme. Hvis du kan lide hvad du hører, så slå op på YouTube og lyt til de andre numre med Rasmus derude..

Dét vækker livsglæden... så nu vil jeg cykle en tur ud i blæsevejret og mærke livet på min krop - glad i låget!!Smil til verden og den smiler igen!

1 kommentar:

Michael Seeger Hanmann sagde ...

Jeg var for to år siden med til at arrangere et kultur møde hvor vi var så heldige at Rasmus ville give et nummer for free, hold da op han synger med og for krop og sjæl, det var simpelthen fantastisk Dorit.
God aften.