fredag den 3. december 2010

På rejse...

Sidder i Kangerlussuaq og venter på at boarde Danmarksmaskinen, som netop er ankommet. Der er mange passagerer pga. stormen i Nuuk i går - Nuuk var lukket for fly. Det forlyder, at vinden omkring lufthavnen var oppe på 62 knob - det er orkanstyrke, ca. 31 m/s - det peb også en del om hjørnerne ;-)

Men vi er vant til det, så livet går videre som om ingenting er hændt. Men flyene må altså blive på jorden, med strandede passagerer til følge. Air Greenland flyver ellers i det meste vejr - jeg har prøvet at gå ombord, og så sidde i en maskine som ryster og hopper på landingsbanen og man bæver af skræk for take-off. Men når maskinen så er i luften, går det som regel fint.

Turen hertil i den nye Dash 8 var usædvanlig hurtig og rolig - sov hele vejen.

Fik lige nået en lille blog-læse-runder og nu kan jeg da lige vise jer et par billeder af julepynt, som jeg elsker, og som kommer frem år efter år.

Dette lille par har yngste datterne Nûno lavet for en del år siden i Fimo ler. Det holder jeg meget af - prøv lige at se de små detaljer.

Disse to små mus, som sidder og putter sig i en krans af grene har jeg fået af min afdøde mor for mange år siden. De er også fint og sirligt lavet af garn, og jeg kan simpelthen ikke stå for dem - egentlig måtte de godt være fremme hele året.

6 kommentarer:

Madame sagde ...

Jo, julepynten er bare så sød - jeg har også nogle små hjemmelavede nisser, der kommer frem hvert år. Pøj pøj med orkanen og afgangen, Dorit! Jeg håber I kommer af sted uden forsinkelser.

Marianne sagde ...

Ja, der er ikke noget som julepynt med historie og sjæl.

Anita Tørmoen sagde ...

Søte små juledetaljer:)

KirstenK sagde ...

Sødt julepynt med dejlige historier...Faktisk er det ofte baggrundshistorierne der gør a vi skraber så meget julepynt sammen...

Unknown sagde ...

Tak for rundturen.

Jeg har lige været rundt og kigge dine billeder under himmelen og jorden. JEG ER SOLGT!!! som gammel... nej tidligere :o) backpacker har jeg selv oplevet himmelen som på nogle af dine billeder og hvor har jeg nydt at sidde og nyde synet. Min rygsæk ligger, med alle dens små skavanker efter 9 måneders brug, og venter på at mine unger bliver store nok til at kunne rejse med rygsæk, for så skal min gamle ven mr. rygsæk på igen, og ud og opleve Verden som du viser den på dine billeder. Fik jeg skrevet at jeg GLÆDER MIG!!! én gang backpacker, altid Backpacker, det kan man vidst ikke ændre på ;o)

May Anna sagde ...

Datterens julepynt er slet ikke til at stå for, og ligeledes de søde julemus, som din mor har lavet. Fin-fin julepynt med sjæl og dejlige minder