lørdag den 6. oktober 2012

En hyldest til kærlighed, fred og frihed

Er du, som jeg, stor fan af Savage Rose, så køb deres nye plade Love and Freedom!!

I aftes hørte jeg den live til koncert med Savage Rose. Bandet med Annisette i front kan om nogen røre en helt ind i hjertet og det er nydelsehøjt plan!! Bandet består af unge, godt sammenspillede musikkere, og det er tydeligt, at de nyder, hvad de laver.


Fordelen ved koncerter holdt i foyen i kulturhuset Katuaq, er at det er et relativt lille sted, og man kommer tæt på. Da de var her i 2004 stod jeg blot 1/2 meter fra Annisette som sad med sine bare tæer ud over scenekanten og sang så inderligt. Det var betagende smukt, men også en smule grænseoverskridende. I aftes ikke mindre!! (Og når man så også sidder til middag på restauranten lige ved siden af dem, ja, så føler man, at man kommer tæt på).


Annisette bærer livet og sine 64 år, så smukt. 
Og stemmen er om muligt endnu mere intens, end da hun var ung.


Bandets keyboardspiller - var en sand fornøjelse at se på. Ja, I tænker nok - hvad mener hun? Han ligner jo en gammel mand, der er sunget helt sammen - det er blot en af hans yderpositioner :-) Han er FULDSTÆNDIG ét med tonerne i et meget inderligt stykke musik. Andre gange var han helt oppe og bevægede sig vildt, surrealistisk spastisk - igen ét med musikken. 
Han spilede ikke musikken, han VAR musikken. Sikke en indlevelse.


Anden runde startede med tromme- og maskedans af grønlandske kunstnere.
Fascinerende og et overraskende indslag.

3 kommentarer:

Marianne sagde ...

Det lyder som en helt igennem smuk aften - dejligt :)

Marianne

Fletværket sagde ...

Jeg er også en stor fan af Annisette og har været til rigtig mange af hendes koncerter. Har ofte forladt koncertstedet med tårer ned af kinderne. Hun synger så inderligt og så har hun et helt forrygende hold musikere.Men det må være helt særligt at opleve dem et så intimt sted. Kunne forestille mig, at du så også er vild med Buffy Sainte-Marie??

Madame sagde ...

Wow, hvor ville jeg gerne have været der! Jeg er lige så betaget af Savage Rose og Anisette, som du er.