lørdag den 27. oktober 2012

Nye trylletasker (med syvejledning)

Tusind tak for de dejlige varme hilsener - det går langsomt den rigtige vej nu.

For lang tid siden syede jeg trylletasker til pigerne. Trylleriet består i, at den er designet med læg, så den rummer uanede mængder af "womens stuff" - alt det, som vi nødvendigvis må slæbe med os, når vi går i byen. Et forsøg viste, at de kan have følgende i den, uden at den er mokket helt op: Pung, mobil, brilleetui, solbrilleetui, kamera, pas, kuglepen, blyant, tyggegummi, Eight Hour Creme, høretelefoner, keystrap med nøgler, elastik til håret, brillepuds og memory key!!

Taskerne var syet i kraftig sort bomuldsstof, og da Nûno synes de skulle vaskes, blev de kedelige og "forvaskede" at se på. Og så spørger man da bare mor, om hun vil lave nogle nye ;-) Og det gør hun så! 

Jeg fik dem lavet, mens jeg var i DK. Denne gang er de syet i noget nylonstof, som ligner bomuld. De har fået en stribe af lammeskind som pynt og kanter i kunstskind. Hanken er nylongjord beklædt med samme stof som tasken. Hanken er fastgjort med ringe og karabinhager i en stop af kantskindet.

Fotograferet en aften ved rigtig dårligt lys.
Foret er lavet af en rest bomuldsstof.
Tilbage i august 2011 lavede jeg et indlæg med en syvejledning - du finder den her.

4 kommentarer:

Marianne sagde ...

Skøn taske - har lige kigget på DIY en - puha, den får jeg vist ikke lave lige nu - har ellers syet meget , men måske kommer det igen :)

Dejligt at høre det fremad .

Hulahopspring fra Marianne

Anonym sagde ...

Wong Wai:
Gudske lov... DU får det bedre...

Og sikke da en guddommelig taske og selvfølgelig med turkisfoer - HVAD ELLERS ;-)

God weekend/bedring til dig og dine.

dqpage sagde ...

Rigtig smart taske.
hilsen Mona

GitteBlinkilde sagde ...

Lækker taske og god bedring med dig - Dorit