søndag den 11. november 2012

Pimpede høretelefoner

Nûno sendte dette billede til mig i sidste uge med teksten: Kedelige høretelefoner? Ikke længere...
Jeg havde sendt hende i Panduro Hobby for at købe noget til mig, og så kom hun åbenbart ud med en pose Hama perler også.Så er det lidt sjovt at åbne Hendes Verden nr. 46, som først udkommer på mandag, og se dette...


Grunden til at jeg kan købe ugebladet før det udkommer, er at ugeblade, der udkommer på mandage, kommer med fly her til Grønland fredagen før. Og hvis teknik og vejr gør det muligt for Air Greenland at holde fartplanen, kommer bladene i butikkerne sent fredag eftermiddag her i Nuuk.

7 kommentarer:

GitteBlinkilde sagde ...

Det er smadder smart, så bliver ledningerne ikke viklet sammen :-)
Tænkte ellers på dig idag :-) Hele 2 gange :-)
Jeg har været på loppemarked idag. 1 gang jeg tænkte på dig var da jeg stod med de skønneste sælskins luffer (rødt sælskin udenpå og skind i håndfladen) Det var en opkøber fra et konkurs som solgte dem. Før pris 950 kr. og han ville have 200 kr. for dem, sidste par. OG JEG KØBTE DEM IKKE :-( Er det ikke dumt af mig ? som altid fryser om hænderne om vinteren. Jeg må afsted igen næste weekend og håbe på at han er der igen. 2 gang jeg tænkte på dig var da jeg købte nogle legetøjs sæler som jeg skal bruge til julepynt. God søndag :-)

reSIRIkulert sagde ...

Flotte høretelefoner. Jeg tror det er lett å finne de også når man har lagt dem fra seg :)
Siri

Lene sagde ...

Hvor sjovt, min datter har også lavet sådanne høretelefoner, måske har de kreative fra Hendes Verden mødt vores døtre :-)
Jeg kommenterer ikke så tit, men jeg nyder din kreativitet og dine smukke billeder og beretninger fra Grønland. God søndag aften til jer

Marianne sagde ...

Helt ærligt - jeg ved ikke hvorfor , men jeg tror ikke der er noget kedeligt i nærheden af Nūno ;0)) . Hun virker, igennem dig , som en meget spændende , kreativ og sød pige.

Kram

dqpage sagde ...

De er godt nok smarte.
Farverige og anderledes.
Nu¨no er åbenbart på forkant med tidens trend.
hilsen Mona

Helle sagde ...

jeg synes jeg kanpt har sett vekk i et par minutter så har du ikke bare laget en hel masse nye ting, men du har også rukket å blogge om dem!

Ja, det var vel noe du sa om kort reisevei, men jeg er likevel imponert over alt hva du rekker. :)

Så godt å høre at Ronja er på vei ned til sin match-vekt. Du har helt rett i at det er vårt ansvar at de har det bra. Føler veldig på det siden jeg selv har en litt rundt gravhund hjemme som så absolutt helst trives best i sofaen.

annelises kreativiteter sagde ...

Smart idé. Du er fantastisk til at se mulighederne i forskellige materialer.