torsdag den 31. januar 2013

Strik - uld/bomuld + silke/mohair

Seneste projekt på pindene ligger her til tørre på et håndklæde. Det er en bluse i eget design strikket i 1 tråd uld/bomuld fra Fru Jensens Unikum og 1 tråd Silk Mohair fra Drops. Den er strikket top-down - den asymmetriske krave er dog lavet til sidst. Der skal sættes en broche/knap i højre side af kraven. (Farven er bedst på det nederste billede).


Dette billede gengiver farven rigtig godt. Farven er lækker, men jeg ved endnu ikke om det er mig - jeg er jo en Kølig pige ;-) forstået på den måde, at det er de blå/grønne/turkise toner der dominerer min garderobe
(sammen med sort, forståes :-)
Kanten på ærmet er en i-cord strikket over tre masker. De øvrige kanter er hæklede.

13 kommentarer:

NonnasBlog sagde ...

Hvor er det en skøn bluse, både farve- og stilmæssigt! Nu må tiden snart være kommet til, at du udgiver en bog med dine egne designs :-)! God torsdag!

Gitte sagde ...

Jeg er så endnu en gang behørigt benovet-smiler,farven er ellers super lækker,engang imellem må vi vove os ud i nye farver :),har bagt dine boller,og hold da op hvor smager de godt

Lisbeths Verden sagde ...

Den var bare flot :)

Elfepigen sagde ...

Hvor er den flot...du geni :)
Jeg er sikker på at farven klæder dig rigtig godt,men jeg kan godt forstå det med at holde fast i "plejer" farverne :)

Knus og kram herfra

annelises kreativiteter sagde ...

Utrolig flot og fin detalje med den asymetriske krave. Selv om det ikke er min farve synes jeg nu at det er en dejlig farve til den som det klær.

Frujensensunikum sagde ...

Hvor den dog blevet lækker Dorrit, de to kvaliteter sammen giver en meget flot struktur.

Du ER jo strikdesigner......;-)

Farven er efter min menig blevet super, jeg kan dog godt følge dig i det med det sikre og kendte , jeg er nøjagtig lige så men er dog blevet meget bedre til at hoppe ud i nye farver med alderen....så lidt godt kommer der da ud af at blive ældre :-))

Jane

Balles Bazaar sagde ...

Meget flot. Lækre detaljer med de lodrette linjer og den asymmetriske krave. Jeg bliver inspireret til at hækle afslutninger. Det ser rigtig godt ud. Lækker farve. Den er helt sikkert flot til dig.

Kirsten sagde ...

Den er flot - jeg tror nu godt farven kunne være god til dig og dit mørke hår! Jeg kender alt til det der med at prøve med andre farver - det kan være svært. Det er et rigtig smukt mønster du har kreeret.Jeg skal også lige sige Wau til din nyligt malede isbjørn på læder - skøn!

Pernille sagde ...

I min bog hører den der farve også til blandt de kølige. Der skal temmelig meget blå i. Så måske du alligevel kan finde glæde i den :)

Strikkeheksen sagde ...

Lækker, lækker trøje og smuk farve, hvis man kan bruge den :-)

Dit Iphone-etui er aldeles fantastisk :-)

dqpage sagde ...

Mon ikke det er en flot farve til dig ?
det kan jeg sagtens forestille mig det er.
Sikken flot trøje - og kvaliteten i garn ser rigtig fin ud også :o)
super trøje.

Helvigs strikkehjørne sagde ...

Skøn bluse i en rigtig flot farve.:-))

Marianne sagde ...

Rigtig dejlig bluse - du kan noget der ;). - også

Kan godt li sådan en tunikaagtig bluse .

Varme hilsner