tirsdag den 25. september 2012

Skibskirkegård

Jeg leger lidt med film og stilbilleder for tiden - se denne om vragede skibe. Smukt, trist eller miljøsvineri? Ja, det er der nok delte meninger om (varer ca. 3,5 min. og der er lyd på).

8 kommentarer:

Anonym sagde ...

Wong Wai:
Jeg kalder det for miljøsvineri - UDEN: "hørt": LYDEN!!!
God nat til dig og dine ;-)

dqpage sagde ...

hej Dorit
Som den dygtige fotograf du er, kan du få alle de gode vinkler og farvekombinationer frem, så skibskirkegården fremstår aldeles smuk. Det er virkelig fantastiske fotos du har af de 'parkerede' skibe.
Men når det så er sagt, så nærmer jeg mig også, at det efter mine begreber er miljøsvineri at efterlade skibsvragene på den måde. (aner jo heller ikke hvad der måtte være af kemikalier i sådanne gamle skibe + den skrøbelige arktiske natur,) osv.
Filmen er flot - musikken passer fint. Og jeg forbløffedes flere gange undervejs over de utroligt smukke farver og former du fik frem. :o)
hilsen Mona

Marianne sagde ...

Hvor er det smukt - forfald er ofte smukt , når man som dig forstår at have øje for det .
Sikke farver og kompositioner :) - så godt.

Marianne

Unknown sagde ...

Hm, så fint som du fotograferer og legger tøff musikk til synes jeg det var vakkert. Det er jo fint med den patinaen gamle ting får som ligger ute i naturen, men eller så er jo det ikke vakkert med mye skrot på sjøen. Ønsker deg en kreativ dag. :))

Kirsten sagde ...

Ja, havd skal man sige og mene?
Fantastiske billeder og farver - super musik og så et eller andet sted skal man vel også forholde sig til miljøet - det er noget skidt!

Kirsten Søeballe sagde ...

Tror vi har et ret ens syn på skønheden i forfaldet.
Jeg tænkte også på kemikalier i skrogene :-(

Anita Tørmoen sagde ...

Vakre detaljer i de gamle og forsøplede skip.

Elfepigen sagde ...

Super flotte billeder,som altid og hammer flot lavet video:)
Knus og kram herfra