lørdag den 1. september 2012

Hvad f... sker der lige her???

I aftes var jeg langt omkring hos alle jer blogvenner og jeg kommentere lystigt rundt omkring. Mona gjorde mig, via e-mail, opmærksom på, at hun fik min kommentar på e-mail, men at den ikke kunne ses på bloggen. Altså tjekkede jeg flere af de steder, hvor jeg lagde kommentarer... og der var ikke noget fra mig!! Mon det er straffen for at have "svigtet" bloggen i et stykke tid?! :-)

Denne korte kommentar lagde jeg hos Annelise, og som I kan se, var den synlig umiddelbart efter posting, men her til morgen var den væk (vinduet stod stadig åben, så jeg kunne tage et screendump).

Hos Ulla og Lykke prøvede jeg at lægge en "test" her til morgen - da jeg postede kunne jeg se den på bloggen, men efter genindlæsning af siden, var den væk. Altså prøvede jeg at logge ud og ind på Blogger et par gange. Men lige meget hjælper det...

Er der nogen af jer, der får kommentaren på e-mail, ligesom Mona?

Nu har jeg i flere år læst rundt omkring, at den ene eller den anden har haft forskellige problemer med bloggen, og selv har jeg ikke oplevet noget særligt - nu er turen åbenbart kommet til mig.

Øv, øv, øv...

15 kommentarer:

Helle sagde ...

det problem har jeg set før af og til rundt omkring på de forskellige blogge .. men sært er det :)

annelises kreativiteter sagde ...

Ja, jeg undrede mig også over at jeg kun kunne se din kommentar på min mobil men ikke på bloggen. Gad vide hvad årsagen kan være? Det må der da være en eller anden som kan give en forklaring på.

annelises kreativiteter sagde ...

Nu er der da en ting mere som undre mig. Når jeg står på min startside på min blog kan jeg ikke se det sidste af dine indlæg, men går jeg så tilbage for at se et af mine ældre indlæg så kommer du på. Underligt.

Kirsten sagde ...

Jeg synes generelt at bloggen opfører sig lidt sært for tiden, så måske skal du bare se tiden lidt an og så håbe på det bedste :))
Forleden kunne jeg ikke lægge billeder på min blog via computeren, men godt fra telefonen, men i går kunne jeg godt, så der sker et eller andet pt.

Anita Tørmoen sagde ...

Håper du finner ut av det, for slikt er jo kjedelig å oppleve.

Majken Hammer sagde ...

Jeg lagde en kommentar til dit indlæg om Livet leves nu, og det så rigtig mærkeligt ud, når jeg sagde Udgiv, og nu når jeg tjekker efter, efter at have læst dit sidste indlæg, er kommentaren ikke der, så der sker mange mærkelige ting lige nu på bloggene :(

Kirkesjov sagde ...

Jeg får ofte kommentarer på mail, som så ikke er synlige på bloggen. Istedet ligger de i spam ( altså i spam under kommentarer inde i din blogger brugerflade). Blogejer skal så ind og fortælle, at det ikke er spam, og så kan de ses. Men hvorfor nogen ryger i spam og andre ikke - det er en gåde!

Kh. Mette

Bodil sagde ...

Kommentaren kom ikke fram på bloggen, men jeg fikk den på Mail. Tusen takk skal du ha! Det var koselig!

Kirsten Søeballe sagde ...

Dorit jeg oplevede det også på et tidspunkt med kommentar fra dig som kun kunne ses på mailen.

Hanne sagde ...

Min blog er indstillet sådan, at hvis der lægges kommentarer på indlæg der er ældre end dem der vises på startsiden, så skal jeg ind og moderere dem før de udgives på bloggen.
Det kunne være forklaringen på dine "usynlige" kommentarer;))

dqpage sagde ...

hej Dorit. Ja det var noget mystisk noget med den manglende visning. Jeg vil lige være opmærksom på, om din kommentar skulle findes under 'spam' som Hanne foreslår. Og ellers vil jeg sige, at din kommentar naturligvis tæller med, når jeg skal trække en lille something blandt dem, der gættede min fødselsdagsgave :o)
hilsen mona

KirstenK sagde ...

Jeg har for nyligt været ude for at jeg ikke kunne poste kommentarer nogen steder...selv om jeg skrev kommentaren og postede den dukkede den ikke op på modtagerens side...men nu er der ikke noget hos mig...så nu er det åbenbart din tur til bloggers nogle gange lidt besynderlige adfærd! God søndag til dig trods alt!

Pia´s Hverdag sagde ...

Jeg får også din kommentar via mail, ikke på bloggen ...
Ja her lugtede at brændt soya i flere timer :(

Madame sagde ...

Hej Dorit, jeg er også ude for at få kommentarer på e-mail ind imellem (dog ikke fra dig). Det er virkelig mærkeligt, da jeg ikke bruger bloggers kommentarfelt.

Pia sagde ...

Som et par af de andre siger, forslår jeg også at du kigger i Bloggers spammappe og frigiver dem derfra.