søndag den 2. september 2012

Blogvenner på besøg på Ragna

Mens jeg var ombord på Ragna havde jeg den glæde, at få blogvenner på besøg. Det er altid dejligt, at få sat ansigt på nogen, som jeg føler jeg kender en smule, Kirsten med bloggen Maskebal kom til en hyggelig kop kaffe i køkkenet... og snakken den gik...

Kirsten har en shop på Amio, hvor jeg havde købt nogle af hendes fine knapper. Der var service på - hun bragte dem selv ud :-) Og så havde hun lidt ekstra godter med.


Birgitte med bloggen Norklekonen, og som også har besøgt mig i Nuuk, kiggede også forbi.


Birgitte havde taget en gave med købt i Garniture i Middelfart. Det var garn til dette sjal. Og Birgitte kender mig - det kunne jo ikke være andre farver ;-)


Inge og Mogens fra Sverige kom forbi med deres lille barnebarn Carl - men jeg ved ikke, hvad jeg har tænkt på - jeg fik i alle fald ikke taget billeder. Samme dag havde jeg haft arbejdsmøde om formiddagen, min bror og svigerinde kiggede også forbi om eftermiddagen, og om aftenen skulle vi ud at spise med en ven. Så måske var det fordi jeg havde alt for meget i hovedet!!

Men jeg har taget billeder med af den fangst Inge gjorde, da hun dykkede hånden i slikdåsen - nemlig dåsen med alle Mogens' glasperle-kreationer.


Inge havde også to smukke glasskåle med lavet af resterne af det glas, som jeg selv lavede fad i. Men Sara lagde øjeblikkelig beslag på dem, så de er på Ragna endnu.

2 kommentarer:

annelises kreativiteter sagde ...

Uh Ha! Hvor ville jeg gerne have været til stede da du havde besøg på Ragna af Birgitte og Kirsten som jeg også blogger med, men det kan måske lykkes næste gang du kommer til Danmark. Der er altid sjovt at sætte ansigt på dem man blogger med. Så er det ligesom man kender hinanden på en anden måde.

Madame sagde ...

Jeg ville også meget gerne have besøgt dig, men nåede det simpelthen ikke.