lørdag den 29. januar 2011

På morgentur i blogland...

Min husbond Klaus er altid så sød, at hente morgenbrød hver weekend, så i dag tænkte jeg, at jég ville sørge for morgenmad. Jeg havde set denne opskrift på koldhævede grovboller hos Stella.

Så jeg satte dej over i aftes. Her til morgen skulle jeg så lige ind på Stellas blog Englegården og se om de skulle hæve yderligere. Min browser starter op med min egen blog, og jeg ved jo jeg har link til Stella. Men inden jeg nåede så langt faldt mit blik på Kristines link. Hun har lavet de smukkeste lilla læderarmbånd - det måtte jeg lige tjekke ud.

Og da hun er Stella niece, er det jo naturligt at hun har et link.

Her fik jeg tjekket (og nu står bollerne i ovnen) og faldt over endnu et link Frk. Høiriis, som omtaler en genial give away - det måtte da også lige tjekkes!

Give awayen findes hos Sukkertøy for øyet og er den smukkeste lyseblå kobratelefon. Sådan én har jeg mange gange ønsket mig, men de er svære at finde. (Ja, egentlig vil jeg slet ikke fortælle det - jég skal jo vinde :-)

Hos Sukkerøy for Øyet så jeg endnu et link til Revinyl, som har et ur lavet af en LP plade formet som en elefant på højkant.

Alle billeder er lånt på de pågældende sider, men det regner jeg med er OK, eftersom de krediteres.

Og nu er bollerne ved at være klar...
Hav en god weekend derude.

8 kommentarer:

Kristine sagde ...

Fo dævlen da Dorit!

Det er altså mig, som skal have den elefant. Så råb ikke højt om det.....shhhhh.

Men tusind tak for din reklame for mit nye lilla armbånd.
det er simpelthen så nice i den farve....mmmm

hygge og super go weekend til dig.
Kh
kristine

ps. har du overvejet noget omkring foret til tasken, eller skal jeg bare holde mi i de turkise nuancer?

Sukkertøy for øyet sagde ...

Hello i luken :)
SÅ koselig hilsen du la igjen inne hos meg,setter jeg kjempe pris på :)
Masse lykke til vennen

FruE sagde ...

Jeg står og skal bruge en elefant, men den skal altså være ganske lille (og ikke af plastik). Denne her er dog også skøn.

Rigtig god weekend Dorit. Håber manden nød dit hjemmebag, det ser i hvert fald lækkert ud.

Anita Tørmoen sagde ...

Haha, det er slik jeg også sitter i bloggeland - og hopper fra den ene linken til den andre. Deilig og avslappende er det også:)

Michael Seeger Hanmann sagde ...

Dejlig blogvandring Dorit, blev bollerne gode?
God aften.

Stella Dea sagde ...

Hej Dorit.
Håber i blev tilfredse med bollerne. Jeg har endnu ikke haft utilfredse gæster til dem.
Link du bare alt hvad du vil og stjæl og lån som du lyster som du vil. Jeg er helt tryg ved dine intentioner. Og tak for gode nye blogadresser. Altid dejligt at møde nye mennesker og deres ideér.
God søndag

Stella Dea sagde ...

Åh forresten Dorit. hvorfor pokker købte jeg ikke den lilla blomst/sælskinds broche med knap, da jeg var hos dig. Nu er den udsolgt. Hvad er prisen for sådan en, kan og vil du lave en til mig og sender du den bare til mig??????? Du kan jo skrive til mig på englegaarden@hotmail.com så snakker vi mere om det

Fru Olsen sagde ...

MUMS - bollerne blev supergode - sprøde, dejlig blød kerne og masser og godt gods i! Jeg tror det bliver husets opskrift - de er utroligt nemme.