mandag den 24. januar 2011

Tusind, tusind tak...

... til jer, der valgte, at kommentere på mit sidste indlæg - det varmede langt ind i sjælen. Det var med en smule rysten på hånden, at jeg postede indlægget. Men jeg kunne jo se, at det vakte nogen genkendelse rundt omkring. Har længe været meget bevidst om grænsen mellem at være åben og privat. Nu løftede jeg sløret lidt - og I rendte ikke skrigende væk ;-) Tak for det.

Jeg har lagt en kommentar på indlægget, som svar til jer.

Nu så I min udsigt, da den var smuk og solen på vej op. I dag ser den godt nok anderledes ud, smuk på en anden måde - der er ikke meget lys, stærk vind fra syd - al isen er blæst væk, det sneer og vinduerne er sat til med is. I morgen skal det i følge vejrudsigten blæse helt op til 80 knob (godt 40 m/s), tøvejr og der skal komme en del sne...
Iøvrigt er jeg blevet gjort opmærksom på, at man kun kunne kommentere på min indlæg hvis man selv havde en blog eller en Google konto. Nu har jeg ændret indstillingerne, så alle kan kommentere.

5 kommentarer:

Kisser Laptern sagde ...

Så dig på AMIO.dk.
Tillykke.

Hilsen Kirsten

Bettina Holst - om kunst, indretning, kreative ideer o.ma. sagde ...

Kære Dorit

Nu nåede jeg ikke at kommentere på det indlæg du henviser til, men det er nu læst...og det får ihvertfald ikke mig til at løbe skrigende væk :-). Flot at du vil dele det med os andre. Må du få en dejlig dag :-)

KH Bettina

Unknown sagde ...

Kære Dorit - long time no see - vi har været ramt af syge børn de sidste 14 dage, hvorfor er det at børn aldrig bliver syge på samme tid, så man kan få det overstået???? Men altså, det har jo gjort, at tiden til at blogge har været minimal.
Nu er jeg tilbage og jeg glæder mig til at få opdateret sidste nyt her fra.
Jeg har tagget dig i en lille award, håber du har lyst til at deltage. Jeg nyder at "komme forbi" her hos dig. Dine smukke kreationer, muntre sind og ærlighed gør, at jeg har givet awarden videre til dig.

De kærligste hilsner
Jill

Anita Tørmoen sagde ...

Dere har visst litt av ett ruskevær i vente. Med mildvær og snø blir det nok vått tenker jeg. Ha en fortsatt fin ukestart:)

Kirsten Søeballe sagde ...

Hej Dorit.
Dejligt interview med dig i Amio.
Hudløst ærligt og rigtig,rigtig godt.Du er da bare så alsidig kreativ :-)
Ja og et deligt menneske :-))
Kh Kisser